Quantcast
Новини Пловдив » България » Новогодишната програма на БНТ отвя конкуренцията
България Посоки

Новогодишната програма на БНТ отвя конкуренцията

БНТ заложи на две предавания, обединяващи хумор и музика

2021 година донесе отговор на най-коментираната тема в новогодишната нощ – празничните програми на големите телевизии. По традиция БНТ, bTV и Нова готвят големи шоу концерти със звезди и популярни тв лица.

Тази година „драгият зрител“ е категоричен – най-интересна е била програмата на БНТ с водещи Александра Сърчаджиева и Руслан Мъйнов. Тя е привлякла пред екрана 1 059 000 зрители и има рейтинг от 15,8 пункта, а аудиторният ѝ дял достига 41,23%. Това означава, че 41 на сто от телевизионните зрители в часовете между 22:00 и 0:00 са предпочели БНТ1.

Татяна Лолова бе сред комиците в „Новогодишна щръкленица“ на БНТ

Данните са на пийпълметричната агенция ГАРБ, която мери телевизионните рейтинги. Те бяха изнесени първо от шоумена Слави Трифонов в пост в неговата страница във фейсбук, а после потвърдени от ГАРБ за OFFNews.

В поста си Трифонов коментира, че в годините, когато екипът му е правил новогодишната програма на bTV, тя е била далеч пред конкурентните телевизии по резултати, а през 2020 остава далеч зад БНТ.

Програмата на bTV с водещи Николаос Цитиридис и Рая Пеева е привлякла близо 517 000 зрители с аудиторен дял 20,12%.

Рейтингът ѝ е достигнал 7.71.

Нова телевизия заложи на шоу със звездите от „Маскирания певец“, което са гледали 277 000 зрители, отчита ГАРБ. Аудиторният му дял е 10,81%, а рейтингът 4,14./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...