Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Кметове от ГЕРБ не били допуснати на среща с Румен Радев в Калофер
България Важно Политика

Кметове от ГЕРБ не били допуснати на среща с Румен Радев в Калофер

Румен Радев
Румен Радев

Президентът Румен Радев проведе среща в Калофер с кметове от малки населени места, но няколко представители на ГЕРБ обявиха, че не са били допуснати, предава БТВ.

Те поискаха Радев да не дели кметовете по политически признак. Освен това повториха тезата на премиера Бойко Борисов, че няма проблем изборите да се проведат през март.

„Не може председател на сдружението да кани само кметове от БСП! Имам чувството, че тази среща е политизирана, тъй като получавам информация за дейността на сдружението, но точно за тази среща не съм информирана“, заяви Румяна Самоковарева от с. Крумово.

Самият Радев коментира, че не е делил кметовете и не е бил запознат с това кой е поканен. „Аз не знам, че има други хора, желаещи за среща с мен. Не знам. Кметът ме кани, идвам тук, влизам при него“, заяви държавният глава.

По думите му тези, с които е говорил, са му се оплакали, че нямат логистична готовност за избори в условията на пандемия – липсват както хора за избирателните секции, така и дезинфектанти и маски.

Още

Радев: Борисов и Пеевски са ортаци в бизнеса и в политиката
Румен Радев: Провеждането на избори в условия на COVID-19 е предизвикателство

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...