Quantcast
Новини Пловдив » България » Йордан Василев от БСП: Партията ни е разединена, а това обслужва ГЕРБ
България Важно Градът Политика

Йордан Василев от БСП: Партията ни е разединена, а това обслужва ГЕРБ

Йордан Василев
Йордан Василев

БСП не е на Нинова, нито на Гергов, а на всички членове на партията.Това заяви председателят на структурата в район „Източен“ Йордан Василев на пресконференция на Изпълнителното бюро на партията в Пловдив. „Нинова 4 години я каним в Пловдив, но не идва. Имало е 2 срещи, организирани от паралелен Градски съвет в сянка. Влизаме в в предизборната кампания разединени, а това обслужва само ГЕРБ“, каза  още Василев. Той нарече намерението на Корнелия Нинова да изключи от БСП лидера на партията в Пловдив Георги Гергов „удар срещу втората по големина организация в страната, която винаги е работила за успеха на БСП“.

Всички районни председатели ще разкрият какво се е случвало в партията. От пресконференцията на градското ръководство на БСП в Пловдив отсъства единствено председателката на структурата на БСП в район „Западен“ Десислава Йорданова.

Изключването на силни фигури като Георги Гергов вреди не само на градската организация, но на БСП в страната.Това каза председателят на организацията в „Северен“ Атанас Баташии. Всички районни председатели застават твърдо зад Гергов. Според Добромира Тошева атаката идва от шепа хора от Пловдив с болни амбиции. „Днес е Гергов, утре може да е всеки от нас“, предупреди тя.

 

Очаквайте подробности!

Още

Десетки социалисти в подкрепа на Гергов пред БСП в Пловдив СНИМКИ

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...