Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Ремонтират стадион „Петър Парчевич“ в Раковски
Раковски Регион

Ремонтират стадион „Петър Парчевич“ в Раковски

Община Раковски
Община Раковски

Мария МОРУНОВА

Стадион „Петър Парчевив“ в кв. „Секирово“ в Раковски ще бъде ремонтиран. Средства за това са осигурени по подписания на 5 януари договор за безвъзмездна финансова помощ по процедура BG06RDNP001-19.084-S1 „МИГ Раковски 7.2 Подкрепа за инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура, включително инвестиции в енергия от възобновяеми източници и спестяване на енергия“.

Безвъзмездната финансова помощ в размер на малко над 37 000 лв. За 36 месеца от подписването на договора ще бъде направен ремонтът на стадиона, който включва монтаж на стоманени навеси в северната и южната трибуна на стадиона.

Това е шестият подписан договор по процедурата, като към момента са подписани договори с Община Раковски за облагородяване и озеленяване на паркове и градинки в град Раковски и с. Стряма, за благоустрояване на централен площад в с. Белозем и за внедряване на енергийно ефективни мерки в читалище „Христо Ботев“ в с. Стряма на обща стойност малко над 1 млн. лв.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...