Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Фенове на Локо: Зико – кмет или фен? Оставка!
БГ Футбол Локо Пловдив Спорт Спорт Важно

Фенове на Локо: Зико – кмет или фен? Оставка!

Кмет или фен - част 2 Кадър: Пловдивдерби

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) за втори път протестира срещу клубните пристрастия на кмета Здравко Димитров, който обяви, че общината ще закупи нови седалки за стадион „Христо Ботев“, ако подарените преди няколко години не вършат работа в момента. Привържениците на пловдивските железничари блокираха централно кръстовище на Пловдив и разпънаха транспарант, в който поискаха оставката на Зико. Акцията им е продължение на протеста отпреди година, когато попитаха Здравко Димитръв като кмет ли ще се държи, или като фен при управлението на Пловдив.

Кмет или фен – част 2
На фона на положителните събития около развитието на спортната инфраструктура в Пловдив, ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, наблюдаваме с изострено внимание случващото се през последните седмици.
Не може да не направи впечатление неравнопоставеността, за която неведнъж сме повдигали въпрос. Дори и за непредубеден човек е стряскащ различният аршин, който местните представители на властта прилагат.
Не сме очаквали обаче, че клубните пристрастия ще вземат така очевадно връх в работата на управляващите по двата стадиона, чието изграждане предстои.
Ежедневно четем как общината, и по-конкретно кметът, всячески се опитва да облагодетелства само единия отбор. Най-пресният пример за това са непрестанните опити да се закупят седалки за единия клуб с общински пари, при положение че общината вече веднъж отпусна сума в размер на 1 милион лв. за същите седалки и за същия клуб!
Следим с повишено внимание всякакви изказвания и информация по въпроса и очакваме равно финансиране и активност – нещо, за което кметът нееднократно е поемал ангажимент, включително и в лични разговори!
Ако прилагането на различен критерий се запази, ще прибегнем до мерки за защита на нашите интереси, в чиято ефективност вече всички се убедиха!

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...