Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Красавицата Вили Сечкова става почетен консул на Република Корея в Пловдив
Пловдив Посоки

Красавицата Вили Сечкова става почетен консул на Република Корея в Пловдив

Виолета Сечкова
Виолета Сечкова

По предложение на правителството на Република Корея Министерският съвет даде съгласие Виолета Сечкова да бъде назначена за почетно консулско длъжностно лице на Република Корея в България със седалище гр. Пловдив и консулски окръг, обхващащ територията на област Пловдив. Виолета Сечкова е мениджър на „Синопойнт“ ЕООД“ – официален ритейлър на корейската компания „Самсунг“. От 2017 г. Република Корея има назначени почетни консулски длъжностни лица в гр. Варна и в гр. Бургас.

Вили Сечкова става популярна като лице на няколко телевизионни предавания. Започва тв кариерата си в „Сблъсък“ по bTV, след това води лайфстайл предавания в GTV и TV2. През 2010 г. става тв продуцент, като заедно с Емил Кошлуков създава компанията „No Frame“. Тя продуцира множество предавания по бившата TV7.

Тя е партньор в живота на бизнесмена Александър Сталийски. Родена е през 1986 г. в София. Била е модел на агенция „Визаж“, както и на корицата на модни и мъжки списания.

При затварянето на КТБ Александър Сталийски и приятелката му Виолета Сечкова се оказват едни от най-големите вложители с общо няколко десетки милиона лева.

Александър Сталийски е син на министъра на отбраната от правителството на Филип Димитров – Александър Сталийски. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...