Quantcast
Новини Пловдив » България » Почетната консулка на Република Корея в Пловдив с възмутено писмо до Хр. Иванов
България Важно Политика ФБстатус

Почетната консулка на Република Корея в Пловдив с възмутено писмо до Хр. Иванов

Виолета Сечкова
Виолета Сечкова

Новоназначеният почетен консул на Република Корея в Пловдив Виолета Сечкова излезе с отворено писмо до съпругата на Христо Иванов -Йорданка Иванова.

Повод за епистоларната разправия стана публикация на лидера на Демократична България във Фейсбук по повод тайнствената „Мата-Хари“, за която се предполага, че е заснела пистолета, пачките с пари и златото на нощното шкафче на премиера Бойко Борисов.  Христо Иванов не назовава директно Сечкова в публикацията, но консулката се засяга, защото има много груби намеци в текста му. Затова решава да отвърне с открито писмо и да го адресира до съпругата на политика.

Ето и писмото на Сечкова:

Отворено писмо от една възмутена жена, майка и съпруга до всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“

Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.

На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец – чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми.

Kато жена и майка, бих искала да Ви попитам, г-жо Иванова:

1. Одобрявате ли, когато политици, в частност съпругът Ви, заради съмнителни политически дивиденти са готови да погазват всякакви морални норми? Без никакви скрупули да лъжат публично, да накърняват и уронват личното достойнство на една майка.

2. Това ли са моралните ценности, в които възпитавате децата си?

3. Ако сте на мое място, какво ще им разкажете? Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?

4. Според Вас, възможно ли е един мъж да постъпва непочтено и да има претенцията да е достоен политик?

Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща.

Днес съм аз. Утре може да сте Вие – може да е всяка майка и жена.

С уважение:

Виолета Сечкова

 

 

Още

Красавицата Вили Сечкова става почетен консул на Република Корея в Пловдив

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...