Quantcast
Новини Пловдив » Мнения » Слави Трифонов към Нинова: Късно е да бъдете котаракът Леополд
Анализи Мнения Политика

Слави Трифонов към Нинова: Късно е да бъдете котаракът Леополд

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мисля, че ви е малко късно да бъдете котаракът Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката. Това написа във Фейсбук шоуменът Слави Трифонов, който е лидер на партията „Има такъв народ“. Така той  отговори  на поканата на лидера на БСП Корнелия Нинова до партиите на Мая Манолова „Изправи се. БГ“ и на Трифонов, както и до партии и неправителствени организации за разговор за провеждането на честни избори.

Ето какво написа той:

Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори.

Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото.

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: „Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: „Момчета, нека да живеем задружно“.

Г-жо Нинова, мисля, че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...