Quantcast
Новини Пловдив » Община » Още глоби за използването на „Столипиново“ като сметище
Община Пловдив

Още глоби за използването на „Столипиново“ като сметище

Така "Столипиново" се превръща в сметище.

Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов се натъкна на фирма, извозваща строителен отпадък, която се е опитва да изхвърли 62 чувала отпадъчни строителни материали на непозволено за целта място в „Столипиново“. Това се случи по време на ежедневните му инспекции в квартала. Веднага са сигнализирани Шесто РУ – Пловдив, Общинска полиция и Пловдивският общински инспекторат, които се отзовават мигновено, установяват нарушителите и им съставят акт.

По-късно през деня, отново при извършване на обход, районният кмет попада на лица, изхвърлящи нерегламентирано отпадъци в квартала. Съвместно с Шесто РУ – Пловдив, Общинска полиция и ОП „Чистота“ нарушителите са установени и им са наложени съответните санкции. По време на инспекцията каруцата, с която са извозвали отпадъците, е репатрирана със специализиран автомобил и е закарана на общинския наказателен паркинг.

„Подобни проверки ще продължават и районната администрация ще бъде безкомпромисна към всички нарушители. Както към физическите лица, които замърсяват квартала, така и към фирмите, опитващи се да изхвърлят отпадъците си в „Столипиново“. Сърдечно благодаря на Шесто РУ, Общинска полиция, ОП „Чистота“ и Общинския инспекторат за бързата реакция и адекватна намеса“, коментира Иван Стоянов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...