Quantcast
Новини Пловдив » България » Шофьорът, убил Милен Цветков: Съжалявам за случилото се
България Важно Съд и Прокуратура

Шофьорът, убил Милен Цветков: Съжалявам за случилото се

Кристиан Николов
Кристиан Николов Снимка: Фейсбук

„Изказвам съболезнования на близките на Милен Цветков. Досега не съм имал възможност да се срещна с тях. Съжалявам за случилото се“, каза подсъдимият за смъртта му Кристиан Николов по време на първото заседание по делото в Софийския градски съд. Роднините на Милен Цветков не са в залата, а само техните повереници – адвокатите Менко Менков и Надежда Ковачева.

Адвокатът на Николов Любомир Таков поиска отвода на прокурора Иван Кучиев, защото срещу него има преписка в Специализираната прокуратура, в която има данни за връзките му с адвокат Менков. Освен това се твърди, че бил предубеден и не е прокурорът, на когото делото  е разпределено на случаен принцип. Кучиев възрази и съдът не уважи искането на Таков. Съдът с председател на състава Веселина Ставрева обаче отведе майката на Кристиан Десислава от качеството й на негов защитник.
Адвокатите на Николов са двама – Любомир Таков и Константин Симеонов, пише „24 часа“. Те не са съгласни с обвинението срещу клиента им, че е убил умишлено Милен Цветков и че случаят е особено тежък.

Още

Убиецът на Милен Цветков поиска домашен арест, но остава зад решетките
Убиецът на Милен Цветков застава пред съда

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...