Quantcast
Новини Пловдив » Суматоха » Какви изненади носи февруари за всяка зодия/Пълен хороскоп/
Суматоха хороскоп

Какви изненади носи февруари за всяка зодия/Пълен хороскоп/

Снимката е илюстративна

ОВЕН

За представителите на зодия Овен, месецът ще донесе нови перспективи. Ще може да застанете здраво на краката си и да укрепите позицията си на работното място. Мнозина ще успеят да изгладят дългогодишен конфликт с роднини или приятели. През февруари, трябва да се опитате да решите проблемите след дълго обмисляне и най-важното – без да се съветвате с никого. Така ще може да избегнете грешките и да обърнете нещата в своя полза.

Дръжте емоциите си под контрол, дори ако изглежда, че другите искат много и не са прекалено честни към вас. Подобно поведение, ще се изплати в много близко бъдеще. Февруари ще ви предложи нови възможности и необичайни комбинации в кариерата. Докато решавате бизнес въпроси, няма да имате време да забележите как е минала зимата.

Любов и семейство

През февруари трябва да вложите всичките си сили, за укрепване на вашите отношения. Сега е важно да осигурите помощ и подкрепа, да сключите мир с някого, да станете за пример. По-възрастните роднини, ще се нуждаят от вашата подкрепа повече от всякога. А по-младото поколение ще ви подражава, затова се опитайте да се държите достойно.

Необвързаните представители на знака, ще имат възможност за запознанство с невероятни хора. Сред тях, може би ще откриете надеждни приятели и евентуално дори бъдещата си половинка. Затова внимателно се огледайте в новия си приятелски кръг. Ако ви поканят на среща, не се страхувайте, може би това ще е бъдещата ви любов.

Кариера и финанси

В кариерата, ще жънете победи. Най-накрая ще може да се докажете пред шефовете и да завоювате желаното място на работа. Отначало може да се страхувате, че няма да се справите с новите задачи, но след няколко седмици резултатът ще удиви не само вас, но и ръководството. Не се страхувайте от промените и новите начинания, ако ви предложат преквалификационен курс, не трябва да отказвате, защото това е незабравим опит.

Безработни представители на знака, ще бъдат поканени на важно интервю за работа. Трябва да се подготвите предварително за важното събитие, за да не се изложите. Вашият чар ще бъде на висота, но трябва да покажете и своите професионални качества. Ако решите да смените предишната си работа, уверете се, че вече сте достигнали връха и надраснали предишната си позиция. Понякога новото е по-лошо от старото. Може би е по-добре да се задържите още малко на старото място и да изчакате необходимите промени. По отношение на финансите, трябва да сте внимателни. Има голям риск да загубите портфейла си или да бъдете измамени.

Здраве

През февруари си струва да се погрижите за дихателната система. Не са изключени заболявания на бронхите, ларинкса и носа. Ще трябва да започнете сериозно лечение, за да не стигнете до болница. Силно се препоръчва да се свържете с лекар при първите признаци на заболяването и да не се опитвате да го лекувате с народни методи.

Февруари ще бъдете силно енергийно уязвими. През този период, трябва разумно да редувате работата и почивката, тъй като физическата умора може да причини главоболие и освен това да повлияе на работата на стомашно-чревния тракт. Този месец е потенциално опасен за инфекциозни и вирусни заболявания. За да избегне това, трябва по-малко да ходите на многолюдни места, както и да спазвате другите превантивни мерки.

ТЕЛЕЦ

В началото на февруари представителите на зодия Телец, няма да имат нито настроение, нито смелост да поемат изостаналите дела. Но, обстоятелствата ще се сложат така, че настроението ви ще се подобри и всичко ще се раздвижи. Краят на зимата ще даде възможност да разберете как може да подобрите живота си. След като разберете, незабавно започнете трансформациите, без да ги отлагате за по късно време.

Бъдете внимателни към всяка интересна информация. Не отхвърляйте дори клюките и слуховете – има шанс да научите нещо важно, полезно и в бъдеще да използвате тези знания. През февруари ще бъдете много доволни от доходите си. Вероятно ще ви съпътства късмет в бизнеса. Ще може да намерите нови канали за финансово изобилие. Не се страхувайте да рискувате, защото сега всеки риск ще бъде оправдан.

Любов и семейство

През февруари обвързаните, трябва да се опитат на всяка цена да избягват конфликтните ситуации. Решавайте всичко мирно. Седнете на масата за преговори и спокойно обсъдете своите притеснения. Избягвайте взаимните обвинения, защото ако кажете нещо не на място, по късно ще съжалявате. Опитайте се, да се разберете и простите. Тези, чиято връзка е започнала съвсем наскоро, трябва да бъдат по-внимателни към партньора, който, желаейки да се докаже пред вас, ще е готов на всякакви трикове.

Не го принуждавайте да измисля всякакви нови неща, за да привлича вашето внимание. В отношенията трябва да е комфортно както на вас, така и на вашият избраник. В края на месеца бивш любим, може да напомни за себе си. Ще ви накара да се вълнувате и да изпитвате отново предишние чувства. Ако сте необвързани, може да рискувате и да се опитате да възстановите вашата връзка. Шансовете са добри, този път нещата да свършат добре.

Кариера и финанси

В областта на кариерата през февруари се препоръчва да се опитате да преодолеете желанието да се отдалечите от реалността, а вместо това да придобиете нови съмишленици. Образите от миналото, които ви притесняват от дълго време, ще избледнеят и ще може по нов начин да погледнете на живота, хората около вас и себе си. Вашата основна задача е да съхраните своя боен дух.

През втората половина на месеца се опитайте, да не се фокусирате върху дреболии, тъй като може да пропуснете нещо много важно. Поставете си цел и вървете към нея, без да се оглеждате. В края на месеца може да се наложи да се опитате в нова роля, например шеф. Не се притеснявайте, успешно ще се справите! Финансовото ви състояние през февруари, не предвещава нищо особено и ще остане на същото ниво, както преди. Но вие ще успеете разумно да управлявате наличните средства.

Здраве

По отношение на здравето през февруари, трябва да вземете предвид вероятността от респираторни проблеми и освен това риска от вирусни инфекции. Укрепете имунната си система и се обличайте топло. Този месец ще бъдете много подозрителни и ще си приписвате заболявания, които не съществуват. Опитайте се обективно да оцените състоянието си и се погрижете за нервната си система.

През февруари ще сте емоционално нестабилни. Затова избягвайте да общувате с арогантни и високомерни хора. Най-вероятно няма да може да им отвърнете и всяка забележка, адресирана до вас, ще повлияе на вашето физическо здраве. В противен случай, може да стигнете до нервен срив.

БЛИЗНАЦИ

През февруари на представителите на зодия Близнаци се препоръчва, да не зациклят на своите планове, а активно да помагат на всеки, който ги помоли за помощ. След като разпределите „астралните дългове“, ще разберете, че животът е станал много по-лесен. Сега категорично ви е противопоказано да се занимавате с работа, която не е за вас. Всичко ще се обърка и нищо няма да излезе. Успехът ще бъде гарантиран само в тези обасти, в които сте силни.

Този месец може да намерите начин за помирение с човек, за когото не сте искали дори да чуете. Предлага ви се втори шанс, не трябва да се отказвате от него. В работата, ще удивите другите с професионалните и личните си постижения. Не забравяйте да отпразнувате всичките си победи. Самонасърчавайки се, ще може да внесете още повече късмет и успех в живота си. Като цяло ви очаква благоприятен месец, без резки завои и негативни събития.

Любов и семейство

В личния живот през първата половина на февруари, няма да е лесно за необвързаните да спечелят сърцето на избраника. Заемете изчаквателна позиция и внимателно обмислете стратегията си за завоюване. Ако от скоро имате връзка, не бъдете прекалено любопитни. В опит да разберете колкото е възможно повече за новия партньор, може случайно да докоснете болна тема, като по този начин ще увеличите дистанцията между вас.

Близки и познати хора на семейните, ще се нуждаят от подкрепа. Не им отказвайте внимание. Разбира се, това не означава, че трябва да решавате абсолютно всички проблеми на приятелите и роднините. Помагайте с добри съвети, съпреживявайте, но не поемайте пълна отговорност за случващото се. Взаимното разбирателство с партньора през последните десет дни на февруари, няма да бъде толкова лесно постижимо. Съвместните дела, свързани с децата, родителите, подобряване на дома, ще помогнат за подобряване на ситуацията.

Кариера и финанси

В областта на кариерата през февруари, трябва по-често да хвалите тези, които работят заедно с вас. Колкото повече щедрост проявите в това отношение, толкова по-добре ще се представят вашите колеги. Всичко това несъмнено, ще бъде от полза и за вас. Впоследствие няма да останете без подкрепа в трудна ситуация. Ако заемате ръководна позиция, възнаградете служителите си финансово.

Колективните дейности през февруари, са много за предпочитане пред индивидуалните. Ако започнете да работите по нов проект сами, може да се сблъскате с някои препятствия. За да вървят нещата добре, включете в процеса съмишленици. През този месец определено трябва да помислите как може да подобрите финансовото си състояние. Не оставяйте на заден план идеите по този повод, намерете например печеливша работа на непълен работен ден или инвестирайте в какъвто и да е бизнес.

Здраве

Що се отнася до здравето, през февруари трябва да насочите силите си, за увеличаване устойчивостта на организма към инфекции, особено тези, които се предават по въздушно капков път. Цялата гама от превантивни мерки ще ви бъдат полезни: витаминотерапия, добра почивка, проветряване на помещенията, разходки на чист въздух. Опитайте се, да избягвате местата с много хора.

Този период е благоприятен за лечение на заболявания на дихателната система, както и за физиотерапевтични процедури. Краят на месеца е чудесно време, да се заемете с физическата си форма. Запишете се на фитнес и не забравяйте да се консултирате с инструктор за избраното натоварване.

РАК

Не може да се каже, че месецът ще бъде успешен за представителите на зодия Рак. Очакват ви чести промени в настроението, финансови затруднения и неприятности в работата. Всичко това трябва да изживеете достойно. Приятният момент, ще бъде неочаквана любов, която буквално ще връхлети необвързаните. През февруари може да се сблъскате с много интриги, но в никакъв случай не трябва да взимате участие в тях.

Само ако се отдалечите от борбата за място под слънцето, ще може да постигнете това, което искате. Вие сте добри дипломати, но понякога, когато ви омръзне да бъдете гъвкави, ставате малко агресивни. Не забравяйте, че февруари не е най-доброто време за такова поведение. За да подобрите ситуацията, спомнете си на кого дължите нещо – изплатете дълговете и ще почувствате разликата.

Любов и семейство

Ще се изненадате колко любвеобилни сте станали към всички около вас. Членовете на семейството, ще забележат вашите грижи и внимание и няма да ви останат длъжни. Насладете се на топлината на половинката си и се оставете да бъдете обичани. Препоръчително е също, да се погрижите за вашите роднини. Възрастните членове на семейството и децата, ще изискват много грижи и внимание и във ваши сили е да им го дадете.

Необвързаните трябва по-често да излизат на срещи, особено след като през февруари ще има много такива предложения. Флиртувайте повече, бъдете чаровни и се усмихвайте. На прага сте на началото на нова сериозна връзка, която може да доведе до брак. Не се тревожете, ако събитията се развиват бързо. Тези които имат дългогодишна връзка, трябва да помогнат на любимия човек да се чувства по-уверен. За да избегнете конфликти, бъдете спокойни, нежни, съпричастни. Говорете за любовта. Вашите признания, ще попаднат в целта.

Кариера и финанси

Този месец не ви очаква значителен напредък в кариерата, поне не сега. Сега трябва да работите върху това, което вече сте постигнали. Усъвършенствайте уменията си, а по-късно може да кандидатствате за повишение. Сега е важно да поддържате добри отношения с екипа, защото някой упорито ще се опитва да ви дразни и провокира към скандал. Вашето спокойствие, трябва да ви помогне.

По отношение на финансите, следете за разходите си. И въпреки че знаете как да спестявате и икономисвате, през февруари се очакват много разходи. Неочакваните харчове, могат да ударят по джоба ви. И не давайте назаем на никого, в противен случай самите ще останете без нищо до следващата заплата. Безработните безуспешно ще се опитват да си намерят работа, но няма да е толкова лесно. По-добре изчакате този месец, а следващия насочете всичките си усилия в търсене. Най-добрите предложения тепърва предстоят.

Здраве

По отношение на здравето през февруари, нещата ще са сравнително добре. Ще бъдете в добра физическа форма и повечето вирусни инфекциозни заболявания ще ви подминат. Въпреки това се пазете, обличайте се топло, защитете гърлото си: по това време рискът от настинки се увеличава. Проведете предварително профилактика, приемайте витамини и проветрявайте помещенията по-често. Ако почувствате симптоми на заболяване, не отлагайте лечението.

Този месец е благоприятен за всякакви водни процедури: бани, сауни, парни бани, горещи вани, контрастни душове. Не забравяйте да отделите време и да направите поне едно от тези лечения. Обърнете също внимание на храносмилателната система. Опитайте се да се храните здравословно, изключете мазни, пушени, тестени храни. Време е да забравите за алкохола. Лошо ще влияят и вредните зависимости. Време е да ги изоставите.

ЛЪВ

Февруари 2021 г. е парадоксално време. Повечето от прдставителите на зодия Лъв ще останат без сили, но за сметка на това всичко ще е наред с чувствата и страстите. Огледайте се – какво виждате? Офис и сладките лица на колегите? А не е ли заменило това, личния ви живот? Има шанс да поправите всичко: интересно запознанство ви очаква през февруари. Не се страхувайте да оставите работата на втори план. В крайна сметка сега любовта е по-важна от кариерата. Просто трябва да помислите за това.

През февруари повечето от вас, ще бъдат малко дръпнати. Ще искате да се скриете от всички или да се оттеглите някъде с половинката. За това са виновни умората и апатията. Време е спешно да промените нещо, защото животът ви е подготвил много интересни неща. Този месец е препоръчително да се поглезите. Забравете за диетите и строгите графици. Трябва да оцелеете. За пролетта.

Любов и семейство

Сега не е най-доброто време за създаване на нови отношения, по добре работете върху старите. Общувайте повече с членовете на семейството, сключете мир с приятели и роднини. Периода също е благоприятен за приятелски контакти. Тези които отдавна чакат промени в личния си живот, има смисъл да бъдат по-активни и да подтикнат партньора към произнасяне на заветните думи. В отговор не мълчете, а разкажете за своите чувства. Но далечни планове не озвучавайте, още не им е времето.

Влюбените, трябва да опитат да минат на следващото ниво. Може би е време да заживеете заедно. Отделете поне един уикенд, за да се насладите един на друг. Вашата сексуалност ще бъде на върха през февруари и ще може да постигнете максимално удоволствие. Семейните могат да очакват гости в края на февруари. Ще ви посетят далечни роднини или приятели, които отдавна не сте виждали. Приемете ги радостно и сърдечно.

Кариера и финанси

В областта на професионалната дейност през февруари, не се препоръчва да се заемате с практическото изпълнение на всякакви нови идеи, дори тези, които изглеждат много обещаващи. Не вземайте радикални решения. Например не трябва да напускате работата си и да си търсите нова, да се преквалифицирате или да се занимавате с разработки в непозната област.

Занимавайте се с прости, рутинни задачи, които не изискват много внимание. Не се нервирайте, останете спокойни, опитайте се да изглеждате хладнокръвни. Това ще ви помогне да разрешите благополучно всеки възможен конфликт. В областта на финансите, е препоръчително да отложите взимането на кредити и големите покупки за по-благоприятно време.

Здраве

Първата половина на месеца ще премине безпроблемно и ще се чувствате в отлична форма. Изключение може да стане главоболието, което често ще ви посещава поради лошото време. Трябва да се научите как да се справяте с зависимостта си от времето. За това ще трябва да преразгледате начина си на живот, да се научите как да се закалявате, да преразгледате диетата си и накрая да започнете да спортувате.

През февруари също се увеличава възможността, настинките да преминат в хронична форма. За да предотвратите това, започвайте необходимото лечение навреме. През този период вашият имунитет ще бъде изложен на риск. Опитайте се да се храните правилно и да си почивате достатъчно.

ДЕВА

Най-добрата тактика за прдставителите на зодия Дева през февруари е да казват на всички „да!“ Ако ви предложат повишение в настоящата работа – „да!“, ако ви предложат нова – също „да!“ Бъдете спокойни и няма да сгрешите. Този месец ще спрете да се борите сами с проблемите и ще намерите влиятелен покровител. По принцип сте горди хора, но в момента най-добрата тактика е да бъдете номер две.

Може би ви се струва, че някой на работа ви завижда? За да се отървете от „злите очи“, не търсете скрит враг, а бъдете обезоръжаващо мили с всички. Интелектът ви е вашият щит, с който ще защитите не само себе си, но и близките си. През този период, ще се нуждаете от грижи, обич и внимание повече от всякога. Февруари е готов да ви осигури всички тези чувства, просто бъдете по-отворени и по-малко саркастични към хората.

Любов и семейство

През февруари често ще трябва да сдържате импулсите, за да не се скарате с някого. Вашата експлозивност, ще навреди много. Трябва да се научите да бъдете по-учтиви и внимателни, в противен случай ще си създадете проблеми. Това важи особено за отношенията между родители и деца. Необвързаните напразно, ще търсят любовта навсякъде. Но тя няма да дойде по този начин. Чувствата ще се появят от напълно неочаквана страна и по отношение на човек, когото познавате отдавна. Не се противопоставяйте на чувствата си, а ги приемете за даденост.

В личния живот на семейните представители на зодия Дева през февруари, ще настъпи време на мир и разбирателство. За някои двойки чувствата ще пламнат с нова сила. Но ще има и такива които ще се сблъскат с много скандали поради свадливия си характер. Любимият човек е уморен да търпи постоянните атаки. Трябва да поемете контрол над ситуацията и да бъдете по-меки, дори и да не е лесно.

Кариера и финанси

През февруари в работата, трябва да подхождате отговорно към служебните си задължения. Опитайте се да разчитате повече на себе си, а не на мнението на другите. През този период не трябва да бързате да разширявате обхвата на дейностите в работата. Старайте се да затвърдите завоюваните позиции. Много ще зависи от покровителите. Необходимо е да поддържате добри отношения с всички: с шефове, с влиятелни приятели и познати.

Тяхната помощ или дори само съвети могат значително да повлияят на по-нататъшното развитие на събитията. Контролирайте емоциите си, много е важно да не обиждате никого с думи или някакво действие. Във финансовия сектор през първата половина на февруари, са възможни определени трудности. Парите, на които разчитате, може да закъснеят. Възможно е да започнете да търсите допълнителен източник на доходи, но най-вероятно неуспешно.

Здраве

По отношение на здравето в началото на февруари, трябва да се пазите от фрактури и наранявания. Бъдете внимателни и избягвайте опасни спортове. В средата на месеца, е възможно да се почувствате по-уморени, това ще е в резултат на недостиг на витамини. Медицинското лечение и правилният начин на живот, ще ви помогнат. Добре е да забравите за вредните навици и да спите повече.

В края на февруари ще има съвсем реална опасност от развитие на възпалителни процеси в областта на уши-нос-гърло. Избягвайте преохлаждането, обличайте се според времето. За дамите февруари е подходящ момент, да се погрижат за външния си вид. Масажи, разкрасителни процедури, всякакви маски ще помогнат, да се подготвите за пролетта.

ВЕЗНИ

През февруари нищо няма да зависи от представителите на зодия Везни – късметът така или иначе ще ви намери. Каквото и да сте замислили – покупки, заеми или печалби, всичко ще се получи. Някои имат късмет! Февруари, ще ви постави пред избор – както в офиса, така и у дома ще бъдете необходими на всички повече от всякога. Намерете сили да разрешите най-належащите въпроси. Време е да действате, по-малко разсъждавайте и без самосъжаления. Нови играчи ще се появят на работното поле и вие ще ги спечелите. Това означава, че победата е ваша.

Вие сте чувствителни и романтични и често витаете в облаците и мечтаете за прекрасно бъдеще. И не напразно мечтаете, наистина всичко ще е прекрасно за вас. Тези, които мечтаят да се влюбят, определено ще се влюбят и ще имат незабравимо житейско преживяване. Февруари, макар и студен, наистина ще ви стопли със събития.

Любов и семейство

Семейните отношения ще бъдат близки до идеалните. Няма да искате скандали, а любимият човек, ще бъде много чувствителен и нежен към вас. Възползвайте се от този прекрасен период, за да се насладите един на друг. Организирайте си романтична вечер или мини пътуване, когато е възможно. Между другото, през февруари много двойки ще осъзнаят, че са готови за деца, а мнозина, ще чуят заветната новина.

Февруари може да бъде месец, на приятни промени в личния ви живот. Необвързаните, дори и да не се стремят към връзка, чувствата неусетно ще ги завлекат във водовъртежа на събитията. Все пак не се доверявайте насляпо, оценявайте само реалните действия. Очаква ви много дълга и силна връзка, ако направите правилния избор и не се поддадете на илюзиите и страста.

Кариера и финанси

В областта на кариерата, през февруари вашата амбиция ще ви накара да работите за двама и ще добави желание за постигане на максимален успех. Вашите отговорности ще се разширят. Възможно е да се наложи да работите извънредно. Ще може да покажте най-добрите си страни и това обстоятелство, ще повлияе положително на отношението на вашите шефове и колеги към вас. Не позволявайте на успеха, да ви замае главата, въздържайте се от прояви на суета. Колегите ще бъдат на ваша страна.

В случай, че сами започнете да защитавате колегите в спорни ситуации, показвайки се като мъдър и безкористен съветник, ще спечелите благоволението на целия екип. Във финансово отношение през февруари, парите ще ви стигат, но и вашите разходи ще бъдат доста високи. Затова все пак бъдете внимателни. Не забравяйте, че след днес, ще дойде утре. Опитайте се спестите малка сума пари за черни дни.

Здраве

По отношение на здравето през февруари, трябва да се отбележи, че през този период имунитетът ще бъде отслабен. Това означава, че съществува голям риск да станете жертва на вирусна инфекция. Опитайте се да избягвате физическия и психологически стрес. Това може да повлияе отрицателно на вашето здраве и да провокира обостряне на хронично заболяване.

В края на февруари, обърнете внимание на проблемите на храносмилателната система. Проведеното през този период лечение, ще доведе до желаните резултати. Този месец е добър за посещение на салони за красота и започване на диета за отслабване. Най-добре е, ако имате възможност да се консултирате със специалист в тази област, за да изберете най-добрия вариант за диета.

СКОРПИОН

През февруари представителите на зодия Скорпион, трябва да се въздържат от радикални решения. Ако приятели, роднини или колеги искат да ви включат в решаването на някакви общи проблеми, учтиво, но твърдо откажете. Сега вашият личен живот, трябва да е на първо място за вас. Възможно е да сте напълно объркани: да залепите старата счупена чаша от старата връзка или да я изхвърлите? Тъй като вие сами сте виновни за раздора, опитайте се бързо да намерите пътища за помирение. Не избързвайте с нещата. Отложете всички важни решения: не започвайте ремонти и не сменяйте бизнес партньори. Най-важното нещо днес е, да съхраните стабилността.

Склонни сте към стабилност, практичност, премереност и аскетизъм. Но това не означава, че сте готови за всичко, което съдбата ви поднася. На някои събития яростно ще се съпротивлявате. Само че има неща, на които дори вие не може да повлияете. През февруари ще трябва да приемете нещата такива, каквито са.

Любов и семейство

През февруари, по отношение на личния живот, трябва да се уверите, разума ви контролира чувствата. Ако започнете да живеете само с емоции, членовете на противоположния пол ще ви манипулират. Научете се да виждате положителни неща, дори в привидно мрачните ситуации. Събитията от този месец ще отворят нов етап във вашата съдба. Да, вероятно ще загубите нещо, но все пак ще спечелите много повече.

Мечтите ви ще се сбъднат, ако не седите със скръстени ръце. В същото време обсъждайте по-малко плановете си с другите хора. Разговорите ще ви отнемат много време и енергия и няма да ви помогнат, да разрешите проблемите. На необвързаните представители на знака, им предстои съдбовно запознанство на 23, 24 февруари.

Кариера и финанси

Кариерата, както винаги, ще е на висота. Вие сте добри мениджъри и бизнесмени. Може лесно да обедините екипа и да намерите правилното решение. Очакват ви добри перспективи на работното място. Основното е, работата да не влияе на отношенията със семейството. В преследването на пари рискувате да пропуснете нещо важно, от което се нуждаят най-близките ви хора.

Вие сте финансово стабилни и независими, но не забравяйте, че спестяването е на първо място. Сега не трябва да правите големи покупки, особено на недвижими имоти. Съхранете спестяванията си на сигурно място, за по-добри времена. Може да бъдете помолени за заем. Не отказвайте, ако човекът, който иска е ваш роднина, но ако е за приятел, бъдете внимателни.

Здраве

По отношение на здравето, през февруари, трябва да обърнете специално внимание на респираторните заболявания. Може да се наложи да се подложите на допълнителен преглед и ако е необходимо, да започнете лечение. В средата на месеца може да почувствате липса на енергия и намален апетит.

В тези дни трябва да намалите физическата активност и да увеличите времето за почивка и сън. Правете масаж на главата, за да облекчите умората и да увеличите кръвообращението. За дамите февруари е подходящ момент за посещение на салон за красота и закупуване на козметика за тялото и лицето.

СТРЕЛЕЦ

През февруари на представителите на зодия Стрелец се препоръчва, по-често да се вслушват в чуждото мнение и да следват мъдрите съвети. Това ще ви помогне да излезете от обърканите ситуации в работата. Не трябва да бъдете мързеливи и хитри – това няма да работи. Но ако сте открити, инициативни и честни, успехът ще дойде бързо и ще се задържи за дълго време. Ако планирате дълго пътуване, направете го внимателно, а ако е възможно, го отложете. Опитайте се да се владеете и да тушите раздразнителността в себе си. Сега конфликти с близките, е най-лошата идея от всички.

През февруари, ще сте стабилни, внимателни, вярващи в съвършенството на света около вас. За съжаление месецът, ще ви накара да отворите очите си за света по различен начин. Ще бъде разкрита някаква дългогодишна тайна, която ще ви бъде неприятна, възможно е изясняване на отношенията и изтощителни разговори.

Любов и семейство

В личния живот, през февруари ще бъдете особено чувствителни към всичко, което се случва около вас. Чувствата и тревогите, вероятно ще бъдат безпричинни. По това време бъдете изключително коректни в общуването с партньора. Опитайте се, да не се обиждате от дреболии и не се оплаквайте от живота. Грубите ви думи могат да навредят повече от вашите действия. Покажете естествената си нежност и не рискувайте вече установената връзка. През февруари често може да се възползват от вашата доброта. Трябва да се научите да се защитавате от лошите влияния и да не си позволявате да бъдете манипулирани.

Домашният климат също ще бъде нарушен. В отношенията със съпруга могат да възникнат проблеми и за да ги разрешите, ще трябва да свършите огромна работа. Може би трябва да прибегнете до помощта на специалист, за да подредите всички нюанси на брака си. Необвързаните представители на знака, ще бъдат потискани от самотата. Връзката, на която разчитахте, не се разви правилно и ви накара да страдате. Сега ви се струва, че всичко е лошо, но пред вас са много по-обещаващи запознанства, обречени на силни взаимни чувства.

Кариера и финанси

В сферата на кариерата през февруари е по-добре да работите не самостоятелно, а в екип. Работата с надежден и квалифициран колега ще ви помогне да постигнете целта си много по-бързо. За да успеете, веднага се заемайте с проектите. Бъдете гъвкави, когато общувате с хора, дори с такива, които не харесвате. Ако проявите неприязън към някого, ще си създадете враг. Избягвайте подигравателните критики. Като цяло, опитайте се да говорите само съчувствени и насърчителни думи на околните.

По време на преговори внимателно следете мимиките и жестовете на събеседника. Най-вероятно това ще ви помогне, да разберете какво наистина искат от вас. Не забравяйте обаче да слушате и думите. През февруари финансовото ви състояние може да се развие по такъв начин, че да е необходимо да търсите допълнителен източник на доходи. Разгледайте свободните работни места, публикувани във вестници и уебсайтове. Също поговорете с тези, които преди това са ви предлагали работа на непълен работен ден. Възможно е да бъдете поканени за участие в нов интересен проект.

Здраве

През първата половина на февруари, по отношение на здравето трябва да се заемете с превенция на заболявания на УНГ-органите. Опитайте се, да не преяждате. През този период стомашно-чревният тракт ще бъде уязвим. Затова отдайте предпочитание на диетичните продукти и не яжте мазни и пикантни храни.

Февруари е подходящ момент, да се погрижите за външния си вид. За да избегнете кожни проблеми, пийте повече минерална вода, мийте лицето си със специални продукти и си направете подхранващи маски. Намерете възможност да посетите козметик или по-добре, си вземете абонамент за козметични процедури.

КОЗИРОГ

През февруари вашето търсене на себе си, ще завърши с естественото желание да заемете лидерска позиция. Въпреки че пътят до него няма да е лесен, вие ще успеете – да санете шеф. Ще видите колко важни са били установените връзки. Поддържайте отношения с всичките си успешни приятели.

Февруари, ще е ветровит и студен месец във всяко отношение. За да избегнете неприятностите, бъдете по-внимателни към тези, в които не сте съвсем уверени. Също бъдете по-тактични с другите. И най-важното, не забравяйте да носите шапка! Вие сте уникални личности. Затова не се разстройвайте, ако другите ви възприемат не по начин, по който бихте искали. И не поставяйте в черния списък всички, които не харесвате. Вие сами знаете всичките си недостатъци и ще се борите активно с тях през февруари.

Любов и семейство

През февруари личният ви живот може да бъде засенчен, от влошаване на взаимното разбирателство с любимия човек. Ще бъде трудно да изясните отношенията, тъй като миналите обиди, ще изплуват с нова сила. Някои от представителите на знака, ще изпитват носталгия по минали чувства. Старайте се обаче да останете оптимисти. Ако си позволите да се обезсърчите, ще се сблъскате с големи психологически проблеми.

Опитайте се да не критикувате любимия или да изразявате съмнения относно искреността на чувствата му. Не позволявайте на вашите близки, да се намесват в личния ви живот. Избягвайте тактично разговорите по неприятни теми и правете само това, което сметнете за добре. В края на месеца необвързаните представители на знака, ги очаква интересно запознанство. Срещата ще се случи случайно, но веднага ще усетите, че този човек ви е близък по дух.

Кариера и финанси

В областта на работата, не трябва да споделяте амбициите си за издигане в кариерата с никого. Направите което е нужно и съдбата ще ви помогне да заемете мястото, което заслужавате по право. Това е подходящ момент за смяна на работата или преместване на нова позиция. Вероятно приятелите, ще ви помогнат в придвижването нагоре в кариерата. Най-важното е, най-накрая да решите какво искате. И тогава всичко, ще бъде във вашите сили. Бъдете уверени, дори ако не сте убедени, че сте прави.

Опитайте се да бъдете гъвкави и маневрени – това е вашият коз за февруари. Не се поддавайте на провокациите на недоброжелатели, които може да се опитат да навредят на амбициите ви. Във финансовите въпроси през този месец, не трябва да се включвате в рискови сделки. Те няма да донесат желаната печалба и участието в тях може да повлияе негативно на вашата репутация. Разглеждайте всяка нова оферта, през призмата на съмнението.

Здраве

По отношение на здравето може да се каже, че енергийният си потенциал през този период, няма да е висок. А вината за това, ще е в нервната атмосфера, която е около вас. Бъдете бдителни: общата слабост, която чувствате, може да изостри хронични заболявания. В този случай на помощ ще дойдат йога, релаксиращи масажи и ароматерапия. Не забравяйте също да проветрявате добре помещенията преди лягане.

Излизйте по-често на чист въздух. Така не само ще се отървете от заболяванията, но и ще укрепите имунната си система. Също вероятността да се разболеете през пролетта, значително ще намалее. Пълноценият здравословен сън, ще помогне за възстановяване на силите. В края на месеца, ще са благоприятни уелнес процедурите, особено водотерапия и кални бани.

ВОДОЛЕЙ

Докато почти всички останали знаци, ще преминават през натоварен период, за представителите на зодия Водолей, възможностите сами ще идват при тях. През февруари, ще бъдете любимците на съдбата, но най-важното е да не бъдете мързеливи. Сега трябва да помислите за своята кариера, защото такъв благоприятен момент за издигане, може да няма дълго време. Предлагат ви нова работа или длъжност? Съгласявайте се!

През февруари, ще имате шанс и трябва да нарушите обичайните си рамки и да се опитате да достигнете нови висоти. Но не забравяйте за любимия човек – той ще бъде по-докачлив от всякога. Вие сте оптимисти в живота. Каквото и да се случи, ще търсите положителните страни и винаги ще ги намерите. Проблемът е, че понякога не забелязвате отрицателните неща. Понякога за това, се налага да се разплащаме. През февруари ви предстои борба със собствената самоувереност.

Любов и семейство

Февруари ще донесе романтични запознанства и любовни приключения за необвързаните. Най вероятно те ще се състоят, по време на бизнес пътуване или почивка. Вашият чар и привлекателност за противоположния пол, ще се увеличат значително през този период. Средата на месеца ще бъде, сякаш специално създадена за съпружеските отношения. Много е вероятно да изпитате обновяване на чувствата.

Натоварването в работата, може донякъде да помрачи ситуацията. Но може ли нещо да попречи на истинската любов? Връзките, които наскоро са започнали, внезапно ще получат бурно развитие. Не се опитвайте да се показвате различни пред партньора или да създавате лъжливи впечатления. Оставайки себе си, ще постигнете целта си много по-бързо.

Кариера и финанси

През февруари ще имате възможност да направите отдавна назрели промени в професионалната си дейност. Ще имате реален шанс, да се изкачите по кариерната стълбица, възможност да стартирате голям бизнес проект, да привлечете нови партньори и да станете по-бързи и ефективни в решаването на проблеми, които възникват в хода на работата. Може да се наложи да работите през почивните дни, работата няма да търпи отлагане. Не забравяйте да проверявате получената информация. Никой умишлено няма да ви измами, но лесно може да ви подведе чрез лекомислие.

Опитайте се да казвате на другите само това, в което сте на сто процента сигурни. Освен това през този период, ще може да вдъхновите повечето колеги да работят по-усърдно. Вашият ентусиазъм няма да остане незабелязан. Контактите с началниците, ще бъдат много продуктивни. През февруари финансовото ви състояние, може да се подобри значително, тъй като новите професионални възможности, естествено ще привлекат по високи доходи. И все пак, бъдете по-внимателни за разходите си.

Здраве

По отношение на здравето, през февруари се препоръчва да обърнете внимание на състоянието на сърдечно-съдовата си система. Вероятни са проблеми с кръвното налягане. То може да бъде нестабилно, под въздействието на нервното претоварване. За да избегнете неприятности, слушайте тялото си, намалете интензивността на активността си, преди да настъпи преумора.

Освен това не забравяйте, да приемате храни богати на калий, който е толкова необходим за нормалното функциониране на сърцето и нормализиране на кръвното налягане. Няма да е излишно да се подложите на изследвания: ултразвук, електрокардиограма. Посетете лекар, защото заболяването е по-лесно да се предотврати, отколкото да се излекува. За дамите февруари е идеален за грижа за кожата на лицето. Планирайте посещение в салон за красота или си направете козметични процедури у дома.

РИБИ

За представителите на зодия Риби нещата ще вървят добре през февруари, но настроението няма да е на ниво. Но сега за вас ще е важно да сте позитивни и да се разберете в ситуацията на работното място. Периодично възникват някакви проблеми, но не се ядосвайте. Също и не бързайте – бизнесът ще изисква концентрация и педантичност. И тогава всичко ще се получи. Шефа ще погледне доброжелателно към вас и всичко ще започне да се променя като в приказка: ще има нова позиция и нова заплата.

Един съвет – стиснете зъби и не спорете. Заниманията със спорт ще променят настроението ви и ще насочат енергията ви в спокоен канал. За да постигнете целите си през февруари, ще трябва да проявите безпрецедентна активност, твърдост и безкомпромисно отношение. Присъствието на конкуренти не трябва да ви плаши, а да ви стимулира към действие. Като цяло месецът ще бъде успешен, ако не се страхувате и вложите максимум усилия.

Любов и семейство

В личния живот на семейните представители на зодия Риби, може да настъпи криза през февруари. През това време бъдете по-внимателни в думите и делата. Възможността за конфликти ще се увеличи и може да се стигне до раздяла. Опитайте се да не доминирате, освен това обсъдете навреме възникващите проблеми с партньора, не ги премълчавайте.

Някои необвързани представители на знака този месец, може да чуят признание в любов или дори да получат предложение за брак. Няма нужда да бързате. Това не е много благоприятен период за вземане на важни решения. Същото се отнася и за новите романтични запознанства през февруари – едва ли тези отношения ще имат продължение.

Кариера и финанси

В областта на професионалната дейност през февруари, трябва да проявите постоянство и всеотдайност. Каквото и да се случи, не се отказвайте. С упоритост може да преодолеете всяко предизвикателство. Борете се с обстоятелствата, търсете заобиколни решения, вярвайте в собствените си сили. Само онези, които виждат положителните страни във всичко, ще могат да изпълнят мечтите си.

Ако се скарате с някой от колегите, не задържайте обидата твърде дълго. Колкото по-скоро се помирите, толкова по-добре. Този месец на работа, можете да намерите лоялен съмишленик, който ще подкрепи вашите начинания и ще ви помогне да постигнете желаните резултати. Шефовете ще ви подкрепят и хвалят. В тази връзка рискувате да надцените възможностите си и да се захванете с много неща наведнъж. Финансовата страна от живота през февруари, ще бъде нестабилна. Опитайте се да не правите големи разходи, мислете за „утре“.

Здраве

През февруари по отношение на здравето, не ви очакват никакви сериозни заболявания. Възможни са незначителни повишения на кръвното налягане. За да избегнете това, не се изнервяйте от дреболии и не се замесвайте в спорове и конфликти. Би било хубаво този месец, да си направите цялостен медицински преглед.

Освен това не се отказвайте от удоволствието да отидете на масаж или да посетите салон за красота. Всяка физическа активност ще бъде полезна. През последната седмица на месеца, е препоръчително да прекарвате повече време на открито. Дори кратките разходки, ще увеличат енергийния ви потенциал.

Източник: astrostar.eu

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...