Quantcast
Новини Пловдив » България » Цветан Цветанов: Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС
България Важно Политика

Цветан Цветанов: Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов

Когато гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС и не мога да разбера защо има такава пасивност от страна на Цвета Караянчева и Даниела Дариткова, като те са ме предупреждавали за това, заяви в предаването „120 минути“ лидерът на „Републиканци за България“ и бивш втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. Той обясни, всички избори, спечелени от ГЕРБ, докато е бил в партията, са били честни, но сега вече не вярва, че предстои честен вот заради договорките между ГЕРБ и ДПС. Според него още на местните избори през 2019 г. между двете партии е имало преливане на гласове.

„Доколкото разбрах, Владислав Горанов реди водачите на листите, а Георги Харизанов – гражданската квота“, каза още Цветанов и подчерта, че последната дума ще има Бойко Борисов.

Цветанов прогнозира, че партията му ще има 350 000 – 400 000 гласа и ще бъде незаобиколим фактор в българската политика. Той вижда припокриване на възгледите на „Републиканци за България“ само с тези на ДСБ и „Да, България“.

Цветанов сподели, че има 11 часовника, подарък от Бойко Борисов за изборните победи на ГЕРБ, но не ги носи, не поглежда и в шкафа, в който ги държи.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...