Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Община „Родопи“ привлича ливанския бизнес, Владо Маринов се срещна със съветник на Саад Харири
Регион Родопи

Община „Родопи“ привлича ливанския бизнес, Владо Маринов се срещна със съветник на Саад Харири

Владимир Маринов се срещна с Ахмед Аладин
Владимир Маринов се срещна с Ахмед Аладин

„Община „Родопи” е изключително атрактивна заради стратегическото си положение. Тя е в центъра на България, има достъп до магистрала и летище и сравнително добра инфраструктура”. Това заяви Ахмед Аладин, съветник по икономическите въпроси на министър-председателя на Ливанската република Саад Харири. Той се срещна със заместник-кметът на община „Родопи” Владимир Маринов.

По време на визитата беше обсъдено установяването на взаимоотношения между Ливанската република и Община „Родопи” в сферите на икономиката, туризма и земеделието.

По думите на Ахмед Аладин представителите на бизнеса имат всички условия, за да постигнат успех, ако инвестират на територията на общината.

От своя страна заместник-кметът Владимир Маринов благодари за оказаното внимание и увери, че община „Родопи” разполага с експертен потенциал и е готова да работи за развитието на добрите си отношения с Ливанската република.

Владимир Маринов и Ахмед Аладин се ангажираха да се мисли за изграждане на двустранните отношения, чрез организиране на съвместни срещи с представители от перспективни сфери, към които да бъде насочено вниманието на бизнеса и от двете страни.
В рамките на срещата беше изразена готовност и от двете страни за бъдеща визита в Ливанската република./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...