Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Полиция блокира паркинга на Кауфланд в Тракия по сигнал за нелегални гонки
Важно Инциденти Крими Куклен Полиция Регион Родопи

Полиция блокира паркинга на Кауфланд в Тракия по сигнал за нелегални гонки

Полицията блокира паркинга на магазин „Кауфланд“ в район „Тракия“ в Пловдив и осуети автопоход за дрифтене на хижа „Здравец“, научи ПловдивПрес от очевидци.
Няколко патрулки завардиха изходите на паркинга малко след 20 ч днес, а след това започна масова проверка на документите на всички автомобили.
„Какво се случва на паркинга пред Кауфланд?“, питаха се ошашавени клиенти на магазина от масираното полицейско присъствие.
По-осведомените отговаряха, че по сигнал на възмутени жители на район „Тракия“ служителите на реда са направили хайка за дрифтаджии.

Кадри: Забеляано в Пловдив и I see you KAT Пловдив
Кадри: Забеляано в Пловдив и I see you KAT Пловдив

Откакто заваля сняг завчера, всяка вечер въртят гуми из квартала, а после отпрашват нанякъде“, коментира живееш в блоковете на военните отсреща. Според запознати паркингът пред хранителния хипермаркет е сборен пункт, откъдето дрифтаджиите се отправят в колона към хижа „Здравец“, където си устройват шоу на обръщалото за автобуси.
Дотам натискат мощно газ и въртят гуми по завоите по пътя, а за останалите участници в движението по този маршрут пътуването е истински кошмар.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...