майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Регион » Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работно посещение в област Пловдив и откриха офиси
Карлово Регион Сопот

Цветан Цветанов и Павел Вълнев проведоха работно посещение в област Пловдив и откриха офиси

Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха Калояново, Хисаря, Сопот и Карлово

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и  зам.-председателят на партията Павел Вълнев направиха работно посещение в област Пловдив. Те посетиха общините Калояново, Хисаря, Сопот и Карлово. По време на обиколката бяха проведени работни срещи със структурите от тези общини.

Също така осъществиха срещи с Драгомир Георгиев – координатор на Републиканци за България за Асеновград и с кмета на село Стряма Васил Черпелийски, който е и координатор за община Раковски.

Републиканци за България откриха офис в Карлово. На събитието присъстваха председателят на партията Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, областният координатор Георги Пилев, много от членовете и симпатизантите от района. Общинският координатор на Републиканция за България – Карлово Христо Николов заяви, че основната задача пред местната организация е изграждане на структури във всички населени места за участие в предстоящите парламентарни избори.

Републиканци за България вече има структури в Карлово, Баня, Дъбене и предстои откриване на клубове в още 15 населени места в община Карлово. Той изтъкна, че залагат на нови и разпознаваеми личности, които да последват бъдещия хоризонт и политиките на Републиканци за България.


„Залагаме на нови и разпознаваеми личности, които искат да работят за по-доброто бъдеще на България“, добави Николов.

От своя страна Цветан Цветанов посочи, че очаква да спечелят минимум два мандата в област Пловдив и допълни, че има сериозен фокус към община Карлово, като една от най-големите в областта.

На днешните работни срещи председателят и зам.-председателят дадоха висока оценка за работата на областния ръководител Георги Пилев както и за работата на Теодор Шойлеков – член на Изпълнителния съвет.
Цветан Цветанов заяви, че област Пловдив е хоризонтално покрита над 90%.
Цветанов и Вълнев запознаха колегите с основни акценти от управленската програма.
Павел Вълнев каза, че за тези избори българският парламент и партиите на статуквото не възприеха предложенията на Републиканци за България за гласуване на българите в чужбина по пощата, което в условията на пандемия и пълен локдаун, няма да има възможност за разкриване на секции, което показва отношението на държавата към сънародниците ни.

Той припомни, че в чужбина работят и живеят над 2 млн. българи. Те са най-големият инвеститор у нас. „Една от основните цели за участието ни на парламентарните избори е следващите парламентарни избори да бъдат проведени с възможност за електронно гласуване“.
Призивът отправен на срещите от Вълнев и Цветанов бе за висока избирателна активност в страната, за да може да има истинско проевропейско мнозинство в българският парламент и в управлението на страната.

По-късно бе открит и офисът в град Сопот. По време на събитието стана ясно, че част от присъединилите се членове към Републиканци за България от Сопот са били от учредителите на СДС в града през 1989г./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...