Новини от Пловдив » България » България » Искрен Веселинов: ВМРО вероятно ще се яви самостоятелно на изборите
България Важно Политика

Искрен Веселинов: ВМРО вероятно ще се яви самостоятелно на изборите

Искрен Веселинов
Искрен Веселинов

Твърде вероятно е ВМРО да се яви самостоятелно на предстоящите парламентарни избори, стана ясно от думите на Искрен Веселинов, който беше гост в предаването „Още от деня“.

„В следващите два дни ВМРО ще води разговори с НФСБ. През почивните дни се проведе форум на организационния съвет на ВМРО, където се чуха и мненията на структурите от страната, като доминиращо беше становището за самостоятелно явяване на изборите. Окончателно решение не е взето, то ще бъде взето от изпълнителния комитет след разговори с нашите настоящи партньори“, каза Веселинов.
Явявайки се като „Обединени патриоти“, безспорно постигнахме най-големия успех за патриотичното движение, а именно изместихме ДПС от ролята на балансьор за властта и за първи път в България имаме управление с участие на патриотични формации. Това управление беше конструктивно, нашите министри дадоха своя принос за развитието на държавата. Проблемът е, че това единство, което ние желаехме, не се получи, коментира зам.-председателят на ВМРО.

Той припомни, че от парламентарната група на „Обединени патриоти“ са били изключени само Волен Сидеров и Десислав Чуколов за груби нарушения на дисциплината на групата. Всички останали можеше и в момента да са наши членове и да получат съответните права за секционните комисии.

„Отворени сме за разговор с всички формации, с които имаме сходна идеология“, отговори депутатът на въпрос дали от ВМРО биха се коалирали с формацията на Петър Москов КОД.
Според мен най-добрият вариант да отстоим идентичността си, е да се явим самостоятелно, подчерта Искрен Веселинов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...