Quantcast
Новини Пловдив » България » Томислав Дончев: Не ГЕРБ е подал сигнала до ОЛАФ за джиповете на МВР
България Важно Политика

Томислав Дончев: Не ГЕРБ е подал сигнала до ОЛАФ за джиповете на МВР

Томислав Дончев
Томислав Дончев

Не ГЕРБ е подал сигнала до ОЛАФ за джиповете на МВР, ОЛАФ не работи с политичиски партии, заяви в „120 минути“ вицепремиерът Томислав Дончев. Той добави, че страната ни може да обжалва искането на ОЛАФ за връщането на парите за джиповете, но първо трябва детайлно да се прегледа документацията.

Дончев заяви, че е рано да се каже кой ще е кандидадът за президент на ГЕРБ, а на шега допусна, че Румен Радев е обявил кандидатурата си за втори мандат толкова рано, за да изземе инициативата от Александър Томов.

Томислав Дончев обясни, че България е на последно място в Европа по темпове на ваксиниране, защото масово в другите страни се поставят като първа доза всички получени ваксини, а у нас се заделя и втората доза, защото това бил правилният начин според специалистите.  „Локалните представителите на една компания нямат никакво отношение към договорянето на ваксини на европейско ниво“, каза Дончев в отговор на въпрос дали България не е поръчала най-много от ваксините на AstraZeneca, защото представител за страната ни на тази фирма е майката на евродепутатката от ГЕРБ Ева Майдел.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...