Quantcast
Новини Пловдив » Важно » ДПС иска Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ или Делян Пеевски за водач на листата в Пловдив
Важно Политика

ДПС иска Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ или Делян Пеевски за водач на листата в Пловдив

Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски
Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски

Галина ГЕОРГИЕВА

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, националният лидер на партията Мустафа Карадайъ и депутатите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров са номинирани за пловдивската листа на ДПС.  Активистите на партията се надяват един от четиримата да оглави листата. Това заяви пред ПловдивПрес  градският председател и общински съветник Али Байрам. Той обясни, че Общинският съвет на партията е заседвал снощи при спазване на противоепидемичните мерки.

„Пловдив ще е зона на титаните, след като лидерите на ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова ще водят листи тук. ДПС също номинира четирима титани. До края на февруари ще е готова нашата листа за парламентарните избори“, коментира Али Байрам и допълни, че последното решение ще има централното ръководство.

Али Байрам, Камелия Александрова, Тонай Хюсеинов, Жана Папазова са сред кандидатите за депутати в следващия парламент. Членовете на партията в Пловдив искат още в листата  настоящите народни представители Хамид Хамид и  Джейхан Ибрямов.

„Борим се за два мандата. ДПС е в страхотна кондиция, партията е единна и ще постигнем успех“, каза още Али Байрам./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...