Quantcast
Новини Пловдив » Община » Онлайн обсъждането на бюджета на Пловдив за 2021 г. е днес
Община Пловдив

Онлайн обсъждането на бюджета на Пловдив за 2021 г. е днес

Община Пловдив
Община Пловдив

Ваня ДРАГАНОВА

Публичното обсъждане на бюджета на Пловдив за 2021 г. е насрочено за 12 часа днес, но заради епедемията то ще бъде онлай. Първо администрацията ще представи основните показатели на проекта на бюджет,след това ще започне и самото задаавне на въпроси. За достъп до онлайн обсъждането на проекта на бюджета на Община Пловдив за 2021 г. е необходимо да се използва линкът: http://egov-box.plovdiv.bg/login.aspx?meet=2567314479  или да се влезе на сайта: http://egov-box.plovdiv.bg, чрез въвеждане на код на срещата 2567314479.

Обсъждането може да бъде проследено в реално време на интернет сайта  на Община Пловдив www.plovdiv.bg и на фейсбук страницата на общината.

Материали по проекта на бюджета на Община Пловдив за 2021 година са публикувани на интернет сайта на Община Пловдив: www.plovdiv.bg

Проекторамката е 424 млн. лв. Становища и предложения по проекта на бюджета на Община Пловдив за 2021 г. може да се представят писмено до 12 часа днес  в деловодството на Община Пловдив, пл. „Стефан Стамболов” № 1или на интернет адрес: info@plovdiv.bg.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...