Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » Ясен Петров обикаля Европа да гледа как играят българите
БГ Футбол Спорт

Ясен Петров обикаля Европа да гледа как играят българите

Ясен Петров
Ясен Петров

Новият селекционер на националния отбор Ясен Петров и помощниците му обикалят Европа, за да наблюдават на живо наши футболисти, играещи зад граница.

Старши треньорът и специалистите от щаба му вече бяха в Турция, където изгледаха голяма част от приятелските мачове на родните отбори, подготвяли се в южната ни съседка.

Сега им предстои визити в Белгия, Франция, Италия, Русия, Португалия. Планирана е такава и в Германия, където са Стефан Велков и Илия Груев-младши, предава Блиц.

По този начин Ясен Петров поправя грешка на един от бившите ни селекционер Петър Хубчев, който не отиде или не прати никой от помощниците си да гледа футболистите ни в чужбина.

Ясен Петров е изготвил дълъг списък с около 40 имена, които са попаднали в неговото полезрение за началото на световните квалификации в края на март. Сред тях е синът на Илиан Илиев – Илиан Илиев-младши, който направи много силна есен в Черно море.

Ясен вече обяви, че ще събере по-голяма група от 27-28 състезатели. Причината е, че мачовете са през три дни. На 25 март България приема Швейцария, на 28 март сме домакини на Италия, а на 31 март гостуваме на Северна Ирландия.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...