Quantcast
Новини Пловдив » България » Ахмед Доган: От гледна точка на Съдбата няма нужда да се връщам в политиката
България Важно Политика

Ахмед Доган: От гледна точка на Съдбата няма нужда да се връщам в политиката

Ахмед Доган
Ахмед Доган

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган не смята, че трябва да е в листите на партията за парламентарните избори на 4 април. Той написа открито обръщение към структурите на партията, в което им благодари за номинациите.

„Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди.От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката“, пише почетният председател на ДПС.

ДПС-Кърджали номинира д-р Ахмед Доган за кандидат-депутатската листа в 9 МИР-Кърджали. Пловдивските представители на партията също номинираха Доган за листата в 16 МИР Пловдив-град.

Ето и цялото обръщение на Ахмед Доган:

Приятели и съмишленици!

Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря.

ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на движението. Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати.

Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди.

От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движението за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето. Ако искате да ме зарадвате покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.

С обич и доверие, Винаги Ваш: А.Д. !

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...