Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » НФСБ и „Воля“ се регистираха, стремят се да са трета сила в парламента
България Политика

НФСБ и „Воля“ се регистираха, стремят се да са трета сила в парламента

Валери Симеонов и Веселин Марешки
Валери Симеонов и Веселин Марешки

НФСБ и „Воля“ ще се явят заедно на парламентарните избори на 4 април като „Патриотична коалиция – „Воля“ и НФСБ“. Това съобщиха лидерите на двете партии – Веселин Марешки и Валери Симеонов, след като подадоха документи за регистрация на  коалицията в ЦИК.

„Стремим се да сме трета политическа сила, с Валери Симеонов сме остри камъни, но ни обединяват не дрязгите, а националният интерес. България има нужда от обединение на патриотичните сили. Ето защо с колегите от НФСБ обявяваме създаването на коалиция „Патриотична коалиция – „Воля“ и НФСБ“, каза Веселин Марешки.

„Ние сме заедно с г-н Симеонов и сме показали, че сме готови да дадем немалка крачка назад, а да загърбим нашето его в името на националните интереси. Единственото, което ни обединява е не дрязгите, а националния интерес за високи доходи, безплатни лекарства, силна икономика, борба с монополите и не на последно място даже едно от първите неща – корупцията максимално близко до нулата“, обяви Веселин Марешки.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов каза, че новата коалиция протяга ръка към всички патриотични формации, които желаят да се присъединят към тях.

На въпрос дали има формации, с които никога не биха се коалирали, Марешки каза: „Естествено, това е на първо място ДПС, имаме сериозни задръжки по отношение на БСП, но пак повтарям това е въпрос на бъдещи преговори“/ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

Да има ли ограничение от 3 часа за паркиране на коли на инвалиди в Синя зона?

Покажи резултатите

Начална дата: 09.08.2022 @ 14:44 | Крайна дата: 09.09.2022 @ 14:44

Зареждане ... Зареждане ...