Quantcast
Новини Пловдив » България » Момче счупи челюстта на 13-годишно дете в Костенец
България Инциденти Крими

Момче счупи челюстта на 13-годишно дете в Костенец

Нина Стаматова
Нина Стаматова

13-годишно дете от Костенец е със счупена челюст, след като е било нападнато с юмруци от по-голямо момче. До спречкването се стига заради бутнато колело, съобщи Нова. Пострадалото момче е с шина в устата и продължава да се лекува. Родителите му са подали и сигнал в полицията. Образувано е досъдебно производство.

„Минаха две седмици от лечението. Синът ми не може да говори и да се храни. Има разкъсани нерви, които не е ясно дали ще се възстановят. Наложи се спешно да свалим брекетите му. Нападението беше извършено на 27 януари. Синът ми си е играел с приятели. Станало е спречкване между него и друго момче. Моят син му бута колелото му и другото дете го удря с юмрук в челюстта”, разказа в ефира на „Здравей, България” майката на пострадалото дете – Нина Стаматова.

По думите й в деня на инцидента по-големият й син отишъл в дома на семейството на нападателя, за да попита защо се е стигнало до подобна агресия. Майката обаче го изгонила.

„Бях много разгневена и написах пост в профила ми във Facebook, за да обърнем внимание на тази нечовешка постъпка. След серия негативни коментири майката на момчето, което нападна детето ми, ми писа и поиска да се видим, но аз отказах”, каза още Нина Стаматова.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...