Quantcast
Новини Пловдив » България » Съпругата на Димо от P.I.F.: Бяхме намерили начин винаги да остава обич
COVID-19 България Важно

Съпругата на Димо от P.I.F.: Бяхме намерили начин винаги да остава обич

Димо и семейството му

„Бубе, можеш ли да си представиш, че има хора, които не вярват, че го има този вирус?“ Този въпрос задал вокалистът на група P.I.F. Димо Стоянов на жена си Любомира Пиперкова на последната им среща в реанимацията на болницата, малко преди той да загуби битката с COVID-19. В студиото на „Тази сутрин“тя разказа за последните 5 минути, които успели да прекарат заедно. „Пуснаха ме да го видя. Аз отидох там с мисия – да му вдигна духа, да го накарам да се почувства малко по-добре, да му вдъхна кураж. И докторите, и това, което знаех е, че се чака още мъничко, за да може имунната му система да се успокои и нещата да тръгнат нагоре“, сподели Любомира

По думите ѝ за Димо било много трудно да говори – бил на кислород с маска.  „Казахме си много пъти, че се обичаме“, разказа Люба и допълни, че, след като се прибрала, сама усетила, че кратката среща „излезе като сбогуване“. Тя беше категорична, че медицинската грижа за мъжа ѝ е била на най-доброто възможно равнище, но заради голямото количество вирус не е имало как той да пребори болестта и е настъпила цитокинова буря, при която имунната система е разрушила здравите клетки. Тя няма отговор на въпроса как се продължава напред, но за нея е важно да осигурина децата някаква стабилност.

„Бяхме намерили начин да минаваме през по-трудните моменти и винаги да остава обич“, каза още Любомира. Ккитаристът на групата Иван Велков заяви, че той и колегите му от P.I.F. искат да запазят спомена за един от най-емблематичните български рок вокалисти. В края на месеца ще излезе сборен албум на групата, а през май ще можем да чуем последните записи, в които е участвал Димо.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...