Quantcast
Новини Пловдив » Ботев » Голмайстор на Ботев (Пловдив) стана сокър-директор във Флорида
Ботев Спорт Спорт Важно

Голмайстор на Ботев (Пловдив) стана сокър-директор във Флорида

Георги Христов вече е директор по развитието във Флорида Премиер ФК
Георги Христов вече е директор по развитието във Флорида Премиер ФК

Бившият голмайстор на „А“ група Георги Христов е новият директор по развитието на „Флорида Премиер ФК“. Това съобщи от профила си в Инстаграм бившият футболист, а новината бе потвърдена и на старицата на американския клуб във фейсбук.
„С голяма радост искаме да ви съобщим, че наехме легендата на „Тампа Бей Раудис“ и голмайстор №1 на „Раудис“ за всички времена Георги Христов за нашия нов директор по развитието. Той ще ни помогне да вървим напред на и извън терена.
Нямаме търпение да видим Георги да работи в тясно сътрудничество с нашите играчи на терена и да ни помага да развием още един като него в близко бъдеще“, написаха от клуба.
От коментарите под съобщението става ясно, че новината е приета доста добре, защото Георги имал успешна лига по футбол в зала. Други питат дали с него ще бъде привлечен и Милен Гаганелов.

Георги Христов написа дълга и емоционално признание към феновете на футбола:
„Прекратих кариерата си преди две години и реших да не се включвам веднага на местната сокър-сцена. Беше много освежаващо за мен да се отдръпна и просто да наблюдавам, но също така да се срещна с много хора, ангажирани с играта. В Тампа Бей има много добри младежки клубове, които правят всички възможно, но трябва да бъда честен и да кажа, че един клуб се откроява. Флорида Премиър ФК е един от най-успешните клубове във Флорида. Когато се обърнаха към мен, се почувствах невероятно – просто разговаряхме и споделяхме идеи през последните два месеца. Бях смаян от техните идеи, визия, стремеж и клубната култура като цяло! Така че съм щастлив да споделя, че за мен е истинско удоволствие да стана част от голямото семейство на Флорида Премиър ФК. Ще направя всичко възможно, за да помогна на този модерен клуб да стане един от най-добрите в страната, ние наистина вярваме в това. Да дадем на младите играчи най-добрите възможности на местно ниво, но не само!!! Да мислим мащабно, защото има повече таланти, отколкото осъзнаваме, точно тук, в залива Тампа. Хайдееее!“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...