Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Зико: Не съм длъжен, но ще ви отговоря, бях в Дубай с приятели от Пловдив
Пловдив Политика

Зико: Не съм длъжен, но ще ви отговоря, бях в Дубай с приятели от Пловдив

Не съм длъжен да ви отговоря, но понеже ви уважавам, ще ви кажа, че в Дубай бях с мои приятели. Това отвърна кметът на Пловдив Здравко Димитров на въпрос на ПловдивПрес в чия компания е бил в столицата на ОАЕ на екскурзия. Не сте ми платили екскурзията, сам си я платих, натърти Зико, леко изнервен от въпроса за пребиваването в топлите арабски страни. Проверка из туристическите оператори показва, че 6-дневна екскурзия до Дубай е от 700 до 1000 евро на човек, според категорията на хотела и включените атракции на място.
Зико пътувал сам, защото децата трябвало да посещават училище. „Иначе беше планирано да пътуваме семейно, но съпругите останаха и с мои приятели, пловдивчани бях там. Той отрече да е имал делови срещи в емирствата. Нищо общо с тези, дето ги писаха по жълтите сайтове, коментира Зико.
Иначе за Дубай той коментира че е „уредена държава, хубави пътища, усмихнати хора. За 30 години Дубай е напреднал невероятно много, аз бях там 1991 година, разликата е фрапираща“, обясни кметът на Пловдив. Противоепидемичните мерки там били строги, ходел задължително с маска навсякъде
„Трябва да уважаваме успелите хора, а не да им завиждаме. Трябва да си уважаваме ръководителите. Там говорят с такъв респект за ръководителите си, но ние сме в друг географски пояс и приемаме за даденост да не уважаваме успелите“, констатира Здравко Димитров.
На връщане си направил PCR тест преди да се качи в самолета, оставил го на летището в София. Изряден съм, от понеделник съм на работа, обясни кметът на Пловдив. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...