Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Баба загина при пожар в Пазарджишко
Пазарджик Регион

Баба загина при пожар в Пазарджишко

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

Възрастна и самотноживееща жена от пещерското село Радилово е починала след битов пожар. Сигнал за случилото се е бил подаден тази сутрин около 10ч. от нейна съседка на телефона за спешни повиквания-112. Незабавно към мястото били насочени екипи на пожарната и районното управление в Пещера.

Огнеборците открили безжизненото тяло на 89-годишната стопанка на дома. Възрастната жена била самотноживееща и обитавала къща в село Радилово. Трупът е транспортиран за аутопсия в отделения по съдебна медицина при МБАЛ-Пазарджик за изясняване на причините довели до фаталния край.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пещера и пожарникари от местната районна служба. Според първоначалната информация събрана до момента пожарът е възникнал при боравене с печка на твърдо гориво.

Огнеборците припомнят, че е необходимо спазването на определени правила за безопасност при използването на отоплителни уреди на твърдо гориво – дърва или въглища. Това важи с особена важност за възрастни самотноживеещи хора.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...