Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Здравко Димитров провери дали са изчистени булевардите, остана доволен СНИМКИ
Градът Пловдив Случка на деня

Здравко Димитров провери дали са изчистени булевардите, остана доволен СНИМКИ

Кметът на Пловдив поздрави екипите, които са чистили улиците цяла нощ

Главните пътни артерии в Пловдив са почистени от снега, както и повечето основни улици в кварталите. Работата продължава по вътрешнокварталните улици. Кметът Здравко Димитров лично инспектира как върви почистването и в рамките на час успя да обиколи основните булеварди и да разговаря с екипите, които работят без прекъсване от 20 часа снощи.

„Вижда се, че е положен много труд в тежките метеорологични условия, затова поздравявам хората, които са работили без прекъсване и при минусови температури през нощта. Цялата налична техника на ОП „Чистота” е навън, почистването продължава по вътрешнокварталните улици при много добра организация”, заяви кметът.

Директорът на ОП „Чистота” Димитър Георгиев поясни, че 40-те снегорина и 25-те разпръсквачи на предприятието ще почистят в следобедните часове и вътрешнокварталните улици. Той призова гражданите да не спират на завоите и да не пречат на техниката.

Работници на ОП „Чистота“ разчистват спирките и стълбите на подлезите, а служители на ОП „Градини и паркове“ премахват снега от алеите в парковете.

Припомняме, че според общинската наредба собствениците имат ангажимент да почистват тротоарите пред блоковете и къщите си, а собствениците на магазини да се грижат за площите пред търговските обекти./ПловдивПрес

Още новини по темата

67 машини чистят улиците в Пловдив, няма заледени участъци

Чистят снега от алеите на градини и паркове в Пловдив

Сняг натрупа в Пловдив, най-много вали в Родопите СНИМКИ

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...