Quantcast
Новини Пловдив » България » Трагедията в София: 16-годишното момче е поразено от силен токов удар
България Важно Инциденти

Трагедията в София: 16-годишното момче е поразено от силен токов удар

Мястото на инцидента, снимка: bTV
Мястото на инцидента, снимка: bTV

Стана ясно как е починало 16-годишното момче при инцидента в София. Причина за смъртта е токов удар. Инцидентът е станал на бул. „Иван Гешов“ до болница „Св. Иван Рилски“.

Момчето е чакало на пешеходната пътека, когато е разтърсено от силен токов удар, съобщи bTV.

Сигналът е получен в 12:40 часа. Линейката е била на място на третата минута. Момчето е било в много тежко състояние. Екипът на Спешна помощ е преценил, че е най-добре да бъде хоспитализирано в противошокова зала на ВМА, но лекарите не са успели да го спасят.

По предварителни данни причината за фаталния инцидент на бул.“Иван Гешов“е неправилно извършено захранване към частен обект в близост, съобщиха от Столичната община.

Заради оголен кабел от захранването на частния обект е протекъл ток по металната рамка на шахтата. При стъпване върху рамката момчето е получило токов удар, уточниха от общината.

Криминалисти и експерти продължават работа, като се изясняват обстоятелствата, довели до инцидента. На тротоара до шахтата има два павилиона, единият е за сандвичи. А пешеходната пътека е една от най-натоварените в столицата./ПловдивПрес

Още новини по темата

Момче на 16 години почина при инцидент в София

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...