Quantcast
Новини Пловдив » Крими » Убийството в Нареченски бани – както се умъртвява прасе
Асеновград Крими Регион Съд и Прокуратура

Убийството в Нареченски бани – както се умъртвява прасе

Съдебната охрана води баща и син Боюклиеви към залата.
Съдебната охрана води баща и син Боюклиеви към залата.

Ваня ДРАГАНОВА

Убийството в Нареченски бани е извършено, както се умъртвява прасе. Това сравнение направи прокурорът по делото Костадин Паскалев на започналите пледоарии. Подсъдими в процеса за убийството на бизнесмена Венцислав Младенов са двамата му съдружници Севдалин Боюклиев и синът му Марин. Тримата държали заведение в Нареченски бани, но Младенов подозирал, че бащата и синът го крадат, започнал да рови в сметките и така се стигнало до скандал.

Младенов е убит на 21 март 2018 г. Според прокуратурата тримата се скарали и се сбили. Седалин Боюклиев нанасял ударите, а синът му Марин държал Младенов. Така бащата нанесъл на съдружника си 3 удара по касапски – с тъпото на брадвата, описа ситуацията прокурор Паскалев.

Баща и син Боюклиеви после решили да скрият трупа на Младенов, натъпкали го в бидон и го хвърлили във водоем над селото.

След задържането им те развиха версията, че бащата е невинен, само синът нанасял ударите. Част от побоя е заснет от охранителните камери, но не и самото убийство, защото то е било в помещение в задната част на заведението, към което няма видимост.

Пледоариите продължават, очаква се присъда.

Още

Камерите не са запечатали зверското убийство в Нареченски бани, само ударите преди него
Син брани баща си: Сам убих Венци и хвърлих тялото му в бидон във водата

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...