Quantcast
Новини Пловдив » България » Васил Божков предложи на Слави Трифонов общи листи, той отказа
България Важно Политика

Васил Божков предложи на Слави Трифонов общи листи, той отказа

Васил Божков и Слави Трифонов

Бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков, който се укрива в Дубай, предложи на Слави Трифонов да се явят с общи листи на предстоящите парламентарни избори, а шоуменът  отказа. Задочната комуникация се разигра във Фейсбук. Васил Божков отправи офертата към Слави в четвъртък рано сутринта.

„Много от целите на „Българско лято“ и ПП „Има такъв народ“ съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на #избори2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България – да се обединим“ – написа бизнесменът на страницата си във Фейсбук.
Малко по-късно Трифонов отхвърли предложението. „Още на 30 ноември аз заявих, че партия „Има такъв народ“ ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал“, написа Слави Трифонов.

Тогава Божков реагира: „Слави – силен егоцентризъм, още по-силни зависимости. Стабилна патерица за #хунтата. Жалко.Българско лято остава единствената алтернатива. #НиеСмеСилата“.

Партията на Божков „Българско лято“ не успя да се регистрира за участие в изборите на 4 април, след като прокуратурата обжалва решението на Софийския градски съд, с което формацията на Божков бе допусната да се впише в регистъра на политическите партии./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...