Quantcast
Новини Пловдив » Случка на деня » Иван Стоянов връчи почетен знак на легендарна директорка
Образование Общество Община Пловдив Случка на деня

Иван Стоянов връчи почетен знак на легендарна директорка

Иван Стоянов връчи знака на Екатерина Загорска.
Иван Стоянов връчи знака на Екатерина Загорска.

На тържествена церемония днес кметът на район „Източен“ Иван Стоянов връчи почетен знак на Екатерина Загорска – директор на ДГ “Наталия“, като един от най-добрите ръководители  на детски градини  в града под тепетата и по повод нейното пенсиониране.

„За мен е чест, че работих с Вас, Вие сте изключителен професионалист, ерудит и специалист, който познава изцяло същността, организацията и управлението на общественото предучилищно образование. Връчваме ви почетния знак на район „Източен“ като израз на признателност и отличие за усилията  ви  по отношение  развитието на ДГ “Наталия“ и десетките студенти от ПУ “П. Хилендарски“, които обучихте и приобщихте към образователната система“, изтъкна Иван Стоянов при връчване на голямата награда. „Ще продължим да разчитаме на вашата експертиза и опит и в бъдеще“, заключи кметът на район „Източен“.

Екатерина Загорска е разпознаваемо лице в сектора на детските градини, търсен специалист и за много образователни проекти, в които е участвала. Член е на Обществения съвет на ПУ “П. Хилендарски“, участник  с публикации в множество конференции. Носител е на Почетната значка на община Пловдив от 2016 г., има награда  „Директор на годината“ от Съюза на работодателите в средното образование  за 2010 г. и много други отличия./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...