Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Хамид Хамид: Сега е моментът за апартамента! Сполучливо мото за кампанията на Колекционера
България Важно Паметни фрази Политика

Хамид Хамид: Сега е моментът за апартамента! Сполучливо мото за кампанията на Колекционера

Хамид Хамид
Хамид Хамид

Зам.-шефът на парламентарната група на ДПС Хамид Хамид направи паметен разговор с водещата на сутрешния блок на БНТ Христина Христова.
Русокосата приказливка не успя да надговори депутата, а той много ловко отклоняваше въпросите и в резултат се получиха бисери в ефир, които заслужават да влязат в рубриката „Паметни фрази“.

– На тази кампания ще слушаме концерт на едикоя си партия или театрално преставление на друга подобна.

– Обикновено преди изборите наблюдаваме едно опияниние, едни мокри сънища у много хора и вечерта след изборния ден има сблъсък с действителността.

Ето и най-цветното от диалога на Христина Христова с Хамид Хамид:

– Бившият председател на парламентарната група на ГЕРБ с минути висеше пред вратата на ДПС, търсейки подкрепа за поредния законопроект.

– Цветан цветанов ли визирате?

– Мисля, че така се казваше. Да.

– Много иронично подхождате. Само че той съвсем неиронично обвинява…

– Тук ще ви трябва един политически патоанатом. Защото аз не съм толкова компетентен, за да говоря как се възкресява един политически труп. Не знам дали той ще бъде запомнен с нещо, но „Цветановщината“ в българската политика ще бъде запомнена, и ще бъде изучавана, защото 10 години този човек беше сянка на Бойко Борисов от ГЕРБ. Основно той организираше това мачкане по време на кампании и използване на цялата администрация, целия държавен апарат да се мачкат избиратели. Сега се представя като чиста, света вода ненапита. Мисля, че няма как да бъде подведен българския народ, и че това е нещо ново, и че той не е взимал никакво участие.

– Участие в какво, г-н Хамид?

– Участие в притискане на избирателя и в манипулиране на избори.

– Но г-н Цветанов говори, че са се назначавали в горски стопанства с някакви договорки между г-н Борисов и г-н Кардайъ, чрез Румен Порожанов (бившият аграрен министър. б. ред.)?

– Нали не мислите, че думите на човек, който колекционира апартаменти, и явно това му е основната цел и на тези избори – да увеличи малко броя на своите апартаменти, че българските граждани вярват на тези думи.

– Имало ли е такива договорки?

– Не мисля.

– Гласуваш за ГЕРБ, получаваш ДПС?

– Трябва ли да се занимаваме с този човек..(Цветанов б. а.). На всички вотове сме гласували срещу този кабинет. Още от съставянето му заявихме, че той е вреден за страната. Така, че няма как да имаме министри в този кабинет.

– Само да припомня за Горанов, Маринов и Караниколов, чиито оставки бяха свързани с ДПС?

– Това са поредните лъжи на Колекционера на апартаменти. Искам само да добавя, че се появи изключително сполучливо мото за начало на неговата кампания в една реклама: „Сега е момента за апартамента“. Да я използва и да агитира (усмивка със сарказъм).

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...