Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Космически уикенд: Безплатен вход за малките деца в Планетариума
Градът Култура Пловдив

Космически уикенд: Безплатен вход за малките деца в Планетариума

Космос

Космически уикенд се задава в Регионалния природонаучен музей. Планетариумът ще работи с безплатен вход за децата до 7 години на 20 и  21 февруари. Специалната оферта ще бъде валидна само при условие, че детето е придружено от родител в залата, като се допускат до двама придружителя на дете. И през двата дни ще бъде прожектиран филмът “От Земята към Вселената”, който е подходящ както за деца в тази възрастова група, така и за възрастни.

Поради големия интерес, заявен предварително от деца и родители, ще бъдат организирани и извънредни прожекции, които ще се състоят в следните часове:

9:30-10:15 – извънредна прожекция

10:30-11:15

11:15-12:00 – извънредна прожекция

12:00-12:45

13:30-14:15

14:15-15:00 – извънредна прожекция

15:00-15:45

16:00-16:45

Залата ще работи с капацитет до 30% заетост на местата, като предварителни резервации за прожекциите не се приемат.

Всички малчугани ще получат и прекрасни подаръци – стикери на планети, както и ще имат възможност да участват в ателие за оцветяване на космическа тема.

Събитието е част от инициативата „Месец на децата в музеите на Пловдив“, организирана от община Пловдив, и е вторият пореден тематичен уикенд на музея за месец февруари.

Детските уикенди се радват на голям интерес от страна на посетителите, което дава стимул на екипа на музея да развива и обогатява идеите за бъдещи подобни инициативи.

Напомняме, че музеят приема до 30% от максималния брой посетители и то при строго спазване на противоепидемичните мерки – минимална дистанция от 2 метра и задължително поставена предпазна маска на лицето. Молим всички гости да проявяват разбиране и търпение, когато е необходимо, призовават от музея.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...