Quantcast
Новини Пловдив » Регион » От 1 март: Безплатно за деца на пистите в Пампорово
Регион Смолян

От 1 март: Безплатно за деца на пистите в Пампорово

Пампорово - слънце и сняг по пистите
Пампорово

За поредна година Община Смолян и „Пампорово“-АД ще зарадват децата, които обичат да карат ски с безплатно ползване на пистите. Новото е, че от първи март малчуганите ще ползват безплатно, ежедневно и без ограничения и две пътнически въжени линии – №3 и №6 до края на зимния сезон.

Родителите, които желаят тяхното дете да ползва въжените линии, трябва да отидат до касите на Центъра за информация и услуги на гражданите в община Смолян, за да бъдат оформени документите и да им бъде предоставена безплатна поименна карта. Издаването на картите вече започна.

За седма поредна година Община Смолян и „Пампорово“ АД подписаха споразумение за безплатно ползване на ски писти за всички ученици от община Смолян на възраст от 7 до 18 години.

През годините над 1600 деца, организирани групово и индивидуално, се възползваха от инициативата на община Смолян.

„Съвместното реализиране на тази инициатива е от огромно значение за утвърждаването, израстването и развитието на децата ни в практикуването на зимните спортове, което считаме, че е от изключителна важност за възпитанието и здравословния начин на живот на подрастващите. Благодаря и на ръководството на „Пампорово“-АД за грижата към нашите деца“, посочи кметът Николай Мелемов.

От курорта напомнят, че е задължително спазването на противоепидемичните мерки./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПП ВОЛЯ ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...