Quantcast
Новини Пловдив » Градът » 80 пловдивчани днес са ваксинирани в РЗИ, работят 2 кабинета
COVID-19 Градът Здраве Пловдив

80 пловдивчани днес са ваксинирани в РЗИ, работят 2 кабинета

Опашки пред РЗИ-Пловдив

В събота и неделя в РЗИ- Пловдив работят 2 кабинета за ваксинация на хора, желаещи да бъдат имунизирани без предварително записване. Само днес в кабинетите вече са ваксинирали 80 души.  РЗИ продължава работа утре, а всеки, който желае, може да се ваксинира от 09:00 до 16:00ч. Това съобщи областният управител и председател на ОКЩ Дани Каназирева.

Тя допълни, че в понеделник ще се реши кои ще са кабинетите на територията на цялата област и в Пловдив включително, които ще ваксинират всички желаещи и ще осигурят така наречените “зелени коридори”.

От днес вече и общопрактикуващите лекари в Пловдив започнаха да получават ваксини и също ще започнат да ги поставят на желаещи граждани.

Припомняме, че в петъчния ден бяха ваксинирани близо 1600 желаещи на територията на цялата област, като в РЗИ работеха 7 кабинета.

Кабинети работиха и в Раковски, Карлово, Асеновград, Първомай , МБАЛ “Иван Рилски”, УМБАЛ “Пловдив”, МБАЛ “Св. Пантелеймон”, ВМА Пловдив, както и в ДКЦ-тата на УМБАЛ “Пълмед” и УМБАЛ “Св. Георги” и общинските ДКЦ-та 1, 2 и 7./ПловдивПрес

Още новини по темата

Ваксинират и през уикенда в РЗИ-Пловдив

Люти разправии на опашките за ваксини в РЗИ

Ген. Мутафчийски поставя ваксини на артисти във ВМА, големи опашки пред „Пирогов“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...