Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Политика » Васил Божков отива на избори с партия Българско национално обединение
България Важно Политика

Васил Божков отива на избори с партия Българско национално обединение

Васил Божков
Васил Божков

Бизнесменът Васил Божков отива на избори с партия „Българско национално обединение“, след като не успя да регистрира навреме „Българско лято“.  „Въпреки опитите на Прокуратурата и #хунтата да спре ПП „Българско лято“ да се яви на избори, ние ще участваме. ПП БНО е избраният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи. Времето за промяна настъпи“, написа той във фейсбук.

Партията „Българско национално обединение“ се представлява от Георги Венелинов Георгиев. На евроизборите през 2019 г. тази партия издигна за евродепутат Евгения Банева, но после свали доверието си от нея.

„Много партии се свързаха с “Българско лято”, за да предложат партньорство. Партия „Българско национално обединение“ бе избрана, защото е политическа сила, която не е участвала досега в управлението и не е уличавана в корупция и задкулисни действия. Тя приема всички възгледи, цели и мисия на “Българско лято“ и отстъпва изцяло мандата и листите си на партията.На бюлетините на 4 април ще пише БНО, но ще се чете “Българско лято“ – каза Борил Соколов – председател на „Българско лято“./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...