Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Нинова в Пловдив: С пренаредената листа слагаме ново начало за БСП в града
Важно Градът ИЗБОРИ 2021 Пловдив Политика

Нинова в Пловдив: С пренаредената листа слагаме ново начало за БСП в града

Футболните легенди Георги Георгиев-Гецата и Любо Палазов посрещнаха Корнелия Нинова
Футболните легенди Георги Георгиев-Гецата и Любо Корадов посрещнаха Корнелия Нинова

Галина ГЕОРГИЕВА

С пренаредената листа на БСП в Пловдив даваме сигнал на пловдивчани и на цялото общество за обновление, за нови, млади, опитни и най-вече честни и независими хора от каквито и да са зависимости. Това е ново начало за партийната организация в града. Това заяви пред ПловдивПрес председателят на  БСП Корнелия Нинова.

Тя дойде под тепетата да се види с партийни активисти, но на срещата не бяха поканени социалисти от градското ръководство.

Както ПловдивПрес вече съобщи червената листа за Пловдив-град претърпя пълна промяна и на трето място след Корнелия Нинова и проф. Иво Христов е бившият общински съветник Иван Петков-Бебето. Въпросът на ПловдивПрес беше какъв сигнал дава на социалистите с пренареждането на имената на кандидатите за депутати.

Кметът на „Родопи“ посрещна Корнелия Нинова

ПловдивПрес попита Корнелия Нинова и защо се наложи листата да претърпи тотална промяна, а тя отговори така: „При подреждането на листата в Пловдив са били допуснати нарушения, които не можем да оставим без внимание. Бяха направени отводи на хора, които са номинирани от организациите, а това е недопустимо“.

Лидерът на БСП обясни още пред ПловдивПрес, че идва на среща с екипа, с които ще работи. „Предложена съм за водач на листата, Националният съвет  предстои да я одобри и е  нормално да дойда да се видя с хората, да поговорим за кампанията и да уточним нкои неща. Това е работна среща“, допълни тя.

Корнелия Нинова и Иван Петков-Бебето

Нинова каза още, че амбицията й е БСП в Пловдив да стане първа политическа сила, а на въпрос на ПловдивПрес колко депутати ще вкарат, отговори: „Не мерете политиката в числа, тя е много повече от това“.

Нинова беше посрещната от водача на областната листа и депутат Манол Генов, кмета на „Родопи“ Павел Михайлов, бившия общински съветник Иван Петков-Бебето и директора на борсата в Първенец Илия Гатев.

Да се видят с Нинова дойдоха и  футболните легенди Георги Георгиев-Гецата и Любо Корадов, които са в червената листа на четвърто и десето място./ПловдивПрес

Още новини по темата

Пренаредиха листата на БСП в Пловдив, Нинова идва на среща с актива

Контра на Нинова: БСП – Пловдив, иска втори мандат за Румен Радев

Теодора Халачева трета след Нинова и проф. Христов в листата на БСП за Пловдив-град

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

  • До напролет 35%
  • Ще изкарат цял мандат. Силата на промяната е несломима 31%
  • Не ме интересува, само да си вършат работата и да овледят инфлацията, че джобът ми се продъни 24%
  • До две години ще се изпокарат и кабинетът ще падне 10%

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...