Quantcast
Новини Пловдив » България » Нов филм с Мария Бакалова излиза на българския екран
България Суматоха

Нов филм с Мария Бакалова излиза на българския екран

Мария Бакалова
Мария Бакалова

Зрителите на 25-ия „София Филм Фест“ ще имат възможност да гледат новия български филм на режисьора Ивайло Пенчев „Като за последно“, представен с огромен зрителски успех на фестивала „Любовта е лудост“ във Варна, след което и на „Златна роза“, където бе отличен с наградата на публиката, съобщава NOVA NEWS.

Един от главните герои в „Като за последно“ е възрастен, богат и известен писател, който помага на младо момиче, изпаднало в беда, по нетрадиционен начин – предлага ѝ да се оженят.

Това поражда поредица от комично-драматични събития, абсурдни преживявания на морския бряг, които разкриват човешките взаимоотношения. Историята е изпълнена със смях, сълзи и много любов.

Неслучайно една от главните роли във филма е поверена на младата актриса Мария Бакалова – първата българка номинирана за „Златен глобус“. Ивайло Пенчев споделя, че работата ѝ в „Като за последно“ е преди да започнат снимките на „Борат 2“. Той самият я пуска да отиде на последния кастинг, давайки по традиция път на младите.

На стори в Instagram актрисата публикува плаката на филма и написа: Очаквайте скоро! Като за последно!

Освен Мария в лентата участва цяло съзвездие от любими на българската публика актьори – Васил Банов, Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев и много други.

Филмът излиза по родните киноекрани на 19-и март./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...