Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Решено! Кисьов ще води листата на ВМРО в Пловдив-област, Каракачанов представи гражданската квота
Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Решено! Кисьов ще води листата на ВМРО в Пловдив-област, Каракачанов представи гражданската квота

Красимир Каракачанов представи кандидатите за депутати от гражданската квота
Красимир Каракачанов представи кандидатите за депутати от гражданската квота

Галина ГЕОРГИЕВА

Общинският съветник от „Съюз за Пловдив“ Владимир Кисьов  ще води листата на ВМРО в Пловдив-област. Това стана ясно на  пресконференция, на която председателят на партията Красимир Каракачанов представи част от кандидатите за депутати от гражданската квота. Каракачанов обяви, че Владимир Кисьов развива бизнес в областта на туризма и строителството. В листите на ВМРО в цялата страна влизат 105 кандидати за депутати от гражданската квота, като 8 от тях ще бъдат водачи. В трите столични района гражданските кандидати са 15.

Владимир Кисьов
Владимир Кисьов

„Благодаря на ВМРО и Красимир Каракачанов за доверието, което ми гласуваха да водя листата на партията в Пловдив-област. Имам опит като политик над 15 години и като български предприемач над 30 години. Искам да се обърна към всички български предприемачи, че без да осъзнават са съвременните български патриоти“, каза той.

Красимир Каракачанов обяви, че сред кандидатите от гражданската квота са преподаватели, лекари, предприемачи, икономисти, юристи, бивши военни, хора, свързани с националната сигурност. Традиция е във ВМРО да каним хора, които са отстоявали патриотични каузи и имат национално отговроно разбиране за бъдещето на България“, каза  той.

Експертът по външна политика и и борба с тероризма Боян Чуков ще бъде в листата в Стара Загора. Сред гражданските кандидати в листите на воеводите са бившият шеф на НСБОП ген. Кирил Радев, икономистът и бивш водещ в Нова телевизия  доц. Кузман Илиев, съпредседателят на движение РОД Давид Александров, Христо Димитров- ръководител на Ансамбъл „Българе“, юристът Димитър Чукарски и други.

Актрисата Ернестина Шинова ще бъде в две листи.“Тя самата пожела да бъде на две последни места – 30-то място във Варна и 16-то в Шумен, с ясното съзнание, че именно в това съревнование се ражда истината“, обясни Каракачанов. Шинова е съпруга на режисьорът Андрей Слабаков. Той самият пък бе избран за евродепутат от гражданската квота на ВМРО.

„Традиционно ВМРО не води мръсна и компроматна кампания. Ще показваме какво сме направили и какво трябва да се прави. Българският народ трябва да избере бъдещето си пред следващите 4 години и би направил правилният избор, ако успее да разбере какво ще направят политиците за него, а не да слуша политиците как сеят омраза помежду си и разделят народа на вражуващи лагери“, завърши Красимир Каракачанов./ПловдивПрес

Още новини по темата

Версия: Владимир Кисьов от Съюз за Пловдив в листата на ВМРО

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...