Quantcast
Новини Пловдив » Спорт » 100 хил. лв. премия за националите по баскетбол
Баскетбол Спорт Спорт Важно

100 хил. лв. премия за националите по баскетбол

Архив

100 000 лева премия ще си разделят националите ни по баскетбол за класирането на финалите на европейското първенство догодина, стана ясно на пресконференцията след прибирането на тима ни от квалификациите в Латвия. В разпределението на парите участват и треньорите, и всички останали лица от щаба, предава БТВ.

Селекционерът Росен Барчовски обясни, че е успял да затвори устата на критиците, които не са били никак малко.Барчовски определи като решаващ фактор за успеха старанието на баскетболистите да изпълняват указанията му. Според наставника, става въпрос за всеотдайни хора, без претенции, които се подчиняват на треньора, а не такива с трудни характери.

„Имахме и шанс. Една точка – това е половин кош и в противен случай настроението щеше да бъде на 180 градуса. Нашият спорт е труден. В случая имахме шанс, друг път може да нямаме“, каза Барчовски. Той допълни, че преди срещата с Латвия е имало голям негативизъм, най-вече от страна на анонимници и само един успех е можел да им затвори устите и това е успех, който в крайна сметка бе постигнат.

България се класира за шампионат на Стария континент за първи път от 10 години. Европейското първенство е през септември 2022 г.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...