Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Криминално проявени намушкаха 18-годишно момче в Стамболийски
Важно Крими Регион Стамболийски

Криминално проявени намушкаха 18-годишно момче в Стамболийски

Пламен Момин - бащата на пострадалото момче, снимка bTV

18-годишно момче е било нападнато от двама братя криминално проявени в Стамболийски. Момчето е било намушкано с нож и ранено тежко в областта на ръката.

Малкопреди полунощ  в сряда младежът е нападнат от пияни мъже пред денонощен магазин в центъра на Стамболийски.

При нападението той е бил намушкан в ръката и впоследствие е откаран в болница, където се наложила спешна операция, съобщи bTV.

„Има 7 разрязани сухожилия, наранена аорта и прекъснат нерв. При операцията са възстановени сухожилията, ще последва рехабилитация, но ще има още една операция за възстановяване на нерва“, обясни майката на момчето  Ненка Момина.

По думите на бащата Пламен Момин до нападението се е стигнало след опит на сина му да защити хора от саморазправа на двамата криминално проявени.

Час и половина по-късно мъжете намират сина му и влизат в пререкание, като употребили нецензурни думи, а впоследствие се стига и до физическа агресия.

Синът му не е познавал нападателите си. Те са двама братя от ромската махала на града и са известни на полицията. Органите на реда са реагирали светкавично след сигнала за нападението и са задържали агресорите.

„Синът ни е изплашен, тази травма остава за цял живот. Аз се притеснявам дали ще може да се възстанови напълно ръката му, каза Пламен Момин./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...