Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Напрежение в Брестник и Куклен, тежки камиони тресат къщите
Куклен Регион Родопи Случка на деня

Напрежение в Брестник и Куклен, тежки камиони тресат къщите

Камион на Пътища тресе улиците на Брестник и Куклен.
Камион на Пътища тресе улиците на Брестник и Куклен.

Десетки тежкотоварни камиони тресат от тъмно до тъмно Брестник и Куклен и създават предпоставки за катастрофи, сигнализираха в редакцията на ПловдивПрес притеснени жители на селищата от Родопската яка.

Нашествието на тировете започнало с началото на ремонта на Околовръстното шосе. Целият трафик на околовръстното минава покрай нас, използват ни за заобиколен път, потрошиха улиците, страх ни е за децата, които играят навън, коментират хората. Особено са притеснени кукленци, защото натоварени камиони минават по новия мост, а той не е проектиран да издържа товари по 30-40 тона. Още не сме му се нарадвали и ще го потрошат, тревожат се жителите на Куклен. В Брестник пък са притеснени, че в по-тесните участъци на пътя тировете минават на педя от прозорците им, а като се срещнат два камиона, се разминават на косъм.

Ще проверя случая, до мен сигнали не са стигали, заяви областният управител Дани Каназирева пред ПловдивПрес. Тя се ангажира да говори с всички институции, от които зависи организацията на трафика в района. /ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...