Новини от Пловдив » Пловдив » 80 души работят на Колежа без почивен ден
БГ Футбол Ботев Пловдив Спорт Спорт Важно

80 души работят на Колежа без почивен ден

Кметът остана доволен от темпа на строителството на Колежа.
Кметът остана доволен от темпа на строителството на Колежа.

80 души работят на Колежа без почивен ден, стана ясно при инспекцията на кмета Здравко Димитров на стадион „Ботев“. „Работим и в събота и неделя, такива са нарежданията на собственика на строителната фирма (ПИМК – б. р.)“, обясниха на Зико строителите. „Няма как да не съм доволен. Работи се и в събота и неделя, спряхте само в снега, нали?“, реагира кметът. Срокът за приключването на строително-монтажните работи по договор е 736 дни, но амбицията е стадионът да бъде готов за 1 година.

„Надявам се възможно най-бързо да е готов стадионът, както и  другият – на Локомотив“, каза още кметът. Запитан кога ще се върне на вече готовия стадион като на  родна земя, както той сам се изрази при предишното си посещение на Колежа, Здравко Димитров каза: „Стига с тези родни земи, Пловдив е моята родна земя, сега отивам на стадион „Локомотив“, този отбор също ми е носил голямо удоволствие.“

За изграждането на стадиона правителството отпусна 25 млн. лв., но те няма да са достатъчни. „Като свършат парите, ще търсим нов финансов ресурс“, каза  Зико и се отправи към стадиона на Локомотив Пд.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...