Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Симеонов и Марешки водят листите в Бургас и Варна
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Симеонов и Марешки водят листите в Бургас и Варна

Валери Симеонов и Веселин Марешки

Лидерите НФСБ Валери Симеонов и на Воля Веселин Марешки ще водят листите на коалиция си в Бургас и Варна. След тях са знакови имена от двата морски града и хора, доказали, че работят за българските граждани и националния интерес. И двамата взеха решение да оглавят само по една листа, съобщават от пресцентъра на НФСБ.

„Варненци ме познават добре. Варна е символът на освобождението от картела. Битката ми за справедливи цени започна именно от там – преди 30 години с аптеките и преди пет години с бензиностанциите. Наясно съм с проблемите на съгражданите ми и имам готови решения за тях. Въпрос на чест и отговорност е да поискаш доверието именно на хората от родния си град“, коментира лидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

„Бургас е родината на патриотизма, на Националния фронт за спасение на България и на телевизия СКАТ. Но аз съм човек на действието – вярвам, че трябва да продължа да представлявам Бургас с реална работа, не с приказки“, заяви лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов.

Още

Валери Симеонов: Повече от година и половина търсим сближаване с „Воля“
Валери Симеонов преговарял с Марешки месец преди развода с ВМРО
НФСБ и „Воля“ се регистираха, стремят се да са трета сила в парламента

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...