Quantcast
Новини Пловдив » Градът » ВМРО регистрира листата в Пловдив, Александър Сиди иска два мандата
Градът ИЗБОРИ 2021 Пловдив

ВМРО регистрира листата в Пловдив, Александър Сиди иска два мандата

Александър Сиди, Борислав Инчев и представители на ВМРО регистрираха листата

Галина ГЕОРГИЕВА

Водачът на листата на ВМРО в Пловдив-град Александър Сиди, градският председател Борислав Инчев и представители на партията регистрираха 22-ма кандидати за народни представители в 16 РИК. Целта на патриотите е запазване на резултата от изборите през 2017 година и спечелване на два мандата от Пловдив.

Водач на листата е депутатът Александър Сиди, който е член на националното ръководство на ВМРО. Втори е бившият кмет на район „Южен“ и председател на ВМРО в Пловдив Борислав Инчев, а след него е зам.- кметът на „Южен“ Павел Милушев.

Следващите в листата са Александър Пецов и Камен Шишманов. Кандидати за депутати са още д-р Стефан Павлов, общинските съветници Димчо Петров и Иван Црънчев. На 15-о място е Владимир Кисьов, който е водач на областната листа на ВМРО и представител на гражданската квота. Друго знаково лице от гражданската квота е генерал Кольо Бъчваров.

„В листата са млади, интелигентни пловдивчани, които ще се борят за доброто на Пловдив. Амбицията на ВМРО е да повторим резултата от 2017 година и вярвам, че сега също имаме шанс да спечелим два мандата. На тези избори ще покажем лицето на ВМРО, ще припомним какво свършихме и ще разказваме за бъдещето, такова каквото ние си го представяме. Бъдеще с повече доходи и сигурност за българските граждани. Бъдеще без джендър идеология, гей бракове и норвежки модел за отглеждане на деца. Бъдеще на традиционното християнско семейство.“, заяви водачът на листата Александър Сиди.
Войводите тръгват със слогана „България над всичко!“

Сиди изрази възмущението си от агитацията на „Демократична България“ на Главната с флаери. “ Искат законност и справедливост, а нагло откриха кампанията си седмица по-рано. Ще се борим и срещу извратения модел в политиката. По време на кампанията ще запознаем пловдивчани с нашите каузи и идеи за следващия парламент“, допълни той.

Патриотите се надяват предизборната кампания да бъде честно състезание на идеи за бъдещето на България, а не да се води компроматна война.

Ето и пълната листа на ВМРО в Пловдив:
1. Александър Маиров Сиди
2. Борислав Кръстев Инчев
3. Павел Рангелов Милушев
4. Александър Костадинов Пецов
5. Камен Маринов Шишманов
6. Стефан Кирилов Славчев
7. Георги Иванов Динков
8. Васил Ангелов Ангелов
9. Кольо Петков Бъчваров
10. Димчо Василев Петров
11. Пламен Климов Начев
12. Иван Иванов Црънчев
13. Нина Георгиева Гьошева
14. Камен Василев Христов
15. Владимир Иванов Кисьов
16. Радослав Иванов Угренов
17. Богослав Георгиева Костадинов
18. Стефан Гришев Павлов
19. Димитър Иванов Тодоров
20. Димитър Георгиева Ценов
21. Елена Иванова Атанасова
22. Васко Пламенов Вътев

Владимир Кисьов регистрира листата на ВМРО за Пловдив-област

Областната листа на ВМРО също беше регистрирана днес в 17 РИК. Водач на листата е дългогодишният предприемач Владимир Кисьов, втора е Виктория Кацарска от Съединение, а на трето място е Светлозар Янков от Карлово./ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...