Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Екатерина Захариева регистрира листата на ГЕРБ в Пазарджик
ИЗБОРИ 2021 Пазарджик Регион

Екатерина Захариева регистрира листата на ГЕРБ в Пазарджик

Екатерина Захариева регистрира листата

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева и областният координатор на ГЕРБ в Пазарджик Найден Шопов регистрираха листата с кандидати за народни представители от 13 МИР.

Освен Захариева и Шопов, които заемат съответно първо и второ място в листата, на регистрацията в Районната избирателна комисия присъстваха и други кандидати за народни представители – областният управител Стефан Мирев, зам.-министърът на земеделието и храните Лозана Василева, началникът на Регионалното управление по образованието в Пазарджик Валентина Кайтазова и представителят на коалиционния партньор СДС – Малина Златева.

“Имаме балансирана листа – с 8 жени и 10 мъже. От 18-те кандидати за народни представители петима са юристи , трима са експерти в образованието, има инженери, икономисти, лекар, спортисти и експерти в земеделието. Опитахме се листата да отразява и факта, че нашата област е 6-та по големина в страната”, заяви Екатерина Захариева.

“Започваме тази кампания с ясното съзнание, че сме изпълнили над 90% от поетите обещания. Нашата грижа за всяко едно населено място ще продължи. Тръгваме с ясна програма, в която отново образованието и здравеопазването ще бъдат приоритет, но и справянето с COVID19-пандемията и икономическия просперитет на хората”, добави Захариева.

“Разчитаме на лоялна и коректна предизборна кампания, в която всички ще гледаме за доброто на област Пазарджик няма да се занимаваме с дребнотемия”, каза Найден Шопов.
Ето и пълен списък на кандидатите на ГЕРБ за народни представители от 13 Пазарджишки МИР:
1. Екатерина Захариева
2. Найден Шопов
3. Валери Вълков
4. Димитър Гечев
5. Стефан Мирев
6. д-р Лозана Василева
7. Валентина Кайтазова
8. Малина Консулова
9. д-р Иван Станоев
10. Веселин Минев
11. Лидия Панайотова12. Данаил Трифонов
13. Петър Спасов
14. Александра Мусиевска
15. Стоил Малинов
16. Кристиян Начев
17. д-р Десислава Костадинова
18. Десислава Тодорова

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...