Quantcast
Новини Пловдив » Здраве » Зелен коридор за урологични прегледи в УМБАЛ „Пловдив“
Здраве Пловдив

Зелен коридор за урологични прегледи в УМБАЛ „Пловдив“

Проф. Димитър Шишков
Проф. Димитър Шишков

Клиниката по урология в УМБАЛ „Пловдив“ разкрива зелен коридор за прегледи за всички урологични заболявания от днес до края на пандемията. „По този начин осигуряваме бърз достъп на пациентите до консултации без да изискваме от тях направления от личните лекари или от специалисти в доболничната помощ“, заяви началникът проф. д-р Димитър Шишков.

„Освен това даваме възможност на фамилните лекари да ваксинират спокойно пациентите си. При тях няма да се стигне до смесване на потоците от болни и здравите пациенти, чакащи за имунизации“, обясни професорът. Той коментира, че иска екипът на клиниката да бъде пример и много се надява и останалите колеги да подкрепят инициативата за зелени коридори.

В УМБАЛ „Пловдив“ пациентите ще бъдат преглеждани от доказани специалисти.

Лечебното заведение има огромното предимство да извършва пълния обем от урологични дейности, в това число тук се прави и ортотопично заместване на пикочен мехур (б.а. – премахване на органа и замяната с нов, изработен от тънките черва на пациента).

Проф. Шишков предупреди, че хората, които не се лекуват от урологични заболявания, са изложени на риск, не по-малък от коронавируса. Има много други болести, които могат да доведат до фатален край и трябва да се наблюдават от специалист.

Началникът на Клиниката по урология увери, че в  УМБАЛ „Пловдив“ противопедимечните мерки се спазват перфектно и за посетителите няма посетителите никакъв риск.

Консултациите се провеждат в реновирания кабинет по урология в болницата (б.а.- бул. „България“ 234, ет. 1) от 8,30 до 13 ч.

Желаещите да се прегледат да си запишат час на телефони: 032/905-435 и 032/905-375.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...