Новини от Пловдив » Градът » Елена Пешева от ВОЛЯ: Пловдивчани заслужават безплатни лекарства
Градът ИЗБОРИ 2022 Пловдив Политика

Елена Пешева от ВОЛЯ: Пловдивчани заслужават безплатни лекарства

Елена Пешева
Елена Пешева

„Радвам се, че водя листата на коалицията в родния ми град – Пловдив. Съгражданите ми заслужават да получат безплатни лекарства. Това е основна точка от нашата програма – безплатни лекарства за децата до 18 години, които ходят на училище и за пенсионерите над 65-годишна възраст“. Това  заяви народният представител от ПП ВОЛЯ Елена Пешева, след като регистрира  в 16 РИК листата „Патриотична коалиция- ВОЛЯ и НФСБ“, чийто водач е .

Тя припомни и друга основна идея в програмата на ВОЛЯ – минимална пенсия от 500 лева и минимална заплата за страната – 1000 лева.

„Като практични хора от бизнеса не даваме празни обещания в бъдеще време, напротив- поставяме си реални задачи, които, както знаете винаги изпълняваме“, допълни Пешева.

Тя сподели, че е готова да работи за родния си град Пловдив със същата мотивация и воля, както и досега. Точно преди година, например, тя и съмишленици, се пребориха за затварянето на кариерите в землището край с. Белащица.От парламентарната трибуна Елена Пешева многократно поставя проблемния казус.

„Ще продължа активната си работа и в защита на традиционните семейни ценности, и за опазването на българското образование от нахлуването на джендър идеологията, която обърква нашите деца. Няма да допуснем Родител 1 и Родител 2 да заменят „майка“ и „баща“. Ще продължа активно да следя какво е съдържанието в учебниците. С колегите ми от ВОЛЯ няма да се откажем от идеята за пълна ревизия на учебното съдържание“, каза още Елена Пешева.

Листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ в Пловдив град е съставена от образовани, интелигентни хора, с отлична квалификация в различни области- трима са юристите, трима са лекарите, има икономисти, инженери и др.

Елена Пешева е сред най-активните депутати в 44-то Народно събрание, избрана е от Пловдив-град. Тя е председател на Комисията по политиките за българите в чужбина, член е на Комисията по образование./ПловдивПрес

Още новини по темата

Елена Пешева води листата на „Патриотична коалиция-ВОЛЯ и НФСБ“

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...