Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Пената влезе в отбора на ВОЛЯ и НФСБ
България Важно ИЗБОРИ 2021 Политика

Пената влезе в отбора на ВОЛЯ и НФСБ

Димитър Пенев
Димитър Пенев

Почетният президент на ЦСКА, легендарен мениджър на националния отбор и най-успешен български треньор по футбол  – Димитър Пенев, влиза в политиката.

Той бе официално представен като кандидат в листите на ВОЛЯ и НФСБ в София. Това е вторият футболен човек в екипа на Марешки, след като вчера бе потвърдено включването на друга легенда на „червените“ – Петър Жеков, първата „Златна обувка“ на България.

„В мирно време знамето на една държава се вее най-гордо по време на спортни триумфи. Димитър Пенев е човекът, който заедно с нашите национали през 1994 година ни накара да се чувстваме най-сплотени и щастливи като народ. Спортът възпитава в традиционен морал, където мъжете са мъже, а жените – грации. Копнея да се върнем по пътя на спортните успехи от близкото минало, но и към масовия спорт, който носи здраве на нацията. За нас включването на Пената е признание от най-високо ниво, защото кой друг, ако не той има нюх за селекция. Знаково е и още нещо. Някои социолози вече отреждат 3-то място на ВОЛЯ и НФСБ, а Димитър Пенев знае как се стига до бронза, когато опонентите уж не те слагат в сметките!“, коментира Веселин Марешки.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...